Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150

Vild natur og store oplevelser – det er guf til dit fotoalbum!

Safarirejser er ikke længere kun forbeholdt ekstravagante millionærer og storvildtsjægere. Det er blevet en populær ferieform, hvor den storslåede natur i Afrika, sammen med det vilde dyreliv, skaber rammen om en unik og enestående oplevelse, der virkelig kan bidrage med imponerende minder til fotoalbummet.

Det er blevet en håndgribelig drøm, at tage på safari i Afrika, og noget man som eventyrer, naturelsker og/eller fotoentusiast, virkelig bør unde sig selv. Ikke nok med, at der selvfølgelig er tale om en unik oplevelse, men også en både anderledes og inspirerende ferieform, der både kan og vil ændre dit verdensbillede for altid.

Vi kender til Sydafrikas dyreliv fra de mange naturprogrammer på TV, men intet kan forberede dig på den storslåede og nærmest overvældende oplevelse det er at være der selv, og stå ansigt til ansigt med varmen, savannen og et dyreliv, der er som taget ud af Løvernes Konge.

Ordet safari stammer fra det afrikanske sprog Swahili, og betyder “karavanerejse”. Det er således 100% ægte Afrika, at være på safari i f.eks. Kenya, og lade sig betage af den imponerende natur, som Sydafrika har at byde på. Kenya dækker et areal på ca. 600.000 billedskønne km2, og er især kendt for sine nationalparker, sit rige dyreliv og for at være hjemland for det afrikanske stammefolk, Masaierne.

elephant

På en safarirejse gælder det i høj grad om, at være vaks og vågen, så man ikke forspilder sine chancer for det helt perfekte billede. Vi ved måske nok hvad vi kan forvente os af dyrelivet, men aldrig hvornår! Derfor er det essentielt, at være klar og have fingeren på udløseren, så du ikke misser din mulighed for at få billedet af en antilope i spring, en løve der brøler eller måske en elefant der sprøjter vand med sin snabel.

På en safarirejse er det perfekte billede hele tiden lige rundt om hjørnet – det gælder bare om at spotte det.

giraf

About Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[wp_bannerize group="mdp_footer" random="1" limit="1"]
Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox