Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150

Tre fede spejlreflekskameraer der laver video i HD-kvalitet

Hop med på bølgen og lav fede, sjove og skønne videoer, som du kan dele med venner og familie på sociale medier. Vi giver dig her tre gode spejlreflekskameraer, der ikke kun tager gode billeder, men også laver video i HD.

Vi er vilde med at lave videoer. Overalt på sociale medier lægger helt almindelige mennesker som dig og mig kosntant videoer op.

YouTube, Instagram, SnapChat og Facebook uploades der hver dag millioner af nye videoer af folk fra hele verden. Med udbredelsen af videoer på nettet er der kommet en helt ny generation af superstjerner, der lægger vlogs op til tusinder af følgere, hvor de fortæller om deres gøren og laden.

Video benyttes mere og mere i marketingsøjemed, som et redskab flere og flere virksomheder hat taget til sig. Idag har de fleste større danske virksomheder oprettet en særlig kanal for eller sektion på deres hjemmeside for alle deres videokampagner, som i eksemplet her. I medierne bruges video ofte til live broadcasting på nettet af aktuelle nyhedsbegivenheder. Derudover er den seneste trend live spil, hvor du spiller med andre på nettet via live broadcasting, som f.eks. live spil som f.eks. live casino og lignende. Tendensen er at vi jagter live oplevelsen i vores medievalg.

Det er nemt at komme i gang med at lave dine egne videoer. Alle der har en mobiltelefon med kamera, kan gøre det. Men skal det se rigtigt lækkert ud, kan det godt betale sig at investere i et rigtig godt spejlreflekskamera, der kan optage i HD.

Men hvilket kamera skal du så købe? Du får her tre gode spejlreflekskameraer, der er værd at investere i, hvis du gerne vil i gang med at lave video i HD.

Canon EOS 100D

Canon EOS 100D er nok verdens mindste spejlreflekskamera. Men man får til gengæld virkelig meget kamera for pengene. Der er alle de funktioner, du kunne tænke dig. Det tager selvfølgelig knivskarpe billeder med 18 mega pixel, men også på video-fronten er det et kamera i absolut topklasse. Det optager i video i HD, så det får alle detaljerne med. Canon EOS 100D er en kompakt lille sag, der er nem at have med på eventyr. Så vil du gerne lave video, mens du er ude at rejse, er det bestemt værd at kigge nærmere på Canon EOS 100D.

Nikon 3300

Nikon D3300 er efterfølgeren til deres nok mest populære kamera nogensinde – Nikon D3200. Så kunne man lide Nikon D3200, vil man elske opgraderingen til D3300. Der er mere af alt det gode, og flere fine forbedringer. Med hele 24 mega pixel tager det fremragende billeder og med video i HD kvalitet, er Nikon D3300 et rigtigt godt og stabilt kamera, der helt sikkert vil gøre det sjovere at lave video i fremtiden. Det er med andre ord en sikker vinder.

Nikon D5200

Er du lettere rutineret i at lave videoer, vil du elske Nikon D5200. Det har mange super fede features, der er rettet mod netop video i HD kvalitet. Touch-skærmen gør det nemt at optage video, og der endda indbyggede special effekter, du kan lege med, mens du optager. Nikon D5200 har desuden en af de allerbedste indbyggede mikrofoner til optagelse af video i HD med spejlreflekskamera på markedet. Den indbyggede stereo-mikrofon er prikken over i’et, der får Nikon D5200 til at stå øverst på ønskesedlen, hvis du gerne vil lave video i HD kvalitet.

About Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

One comment

  1. Poul Erik Kristensen

    Nikon D5200 har ikke touch skærm som du skriver i video testen
    Ihvertfald ikke på mit vh Poul E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[wp_bannerize group="mdp_footer" random="1" limit="1"]
Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox