Tamrons første objektiv til Sony NEX-serien

Tamron, førende producent af optisk udstyr, lancerer et nyt spændende objektiv: 18-200mm F/3.5-6.3 Di III1 VC (Model B011). Dette nye motorzoomobjektiv er konstrueret til Sonys NEX, en serie af lette og kompakte spejlløse systemkameraer.

Det nye objektiv, som kun vejer 460 gram er udstyret med Tamrons prisbelønnede billedstabiliseringssystem (Vibration Compensation), hvilket muliggør håndholdt fotografering hele vejen fra 18mm vidvinkel til 200mm telefoto.

Designet er specielt fremstillet til at passe til NEX-serien, og objektivet findes i to farver.

“Tamron har bygget 19 års erfaring i zoomteknik ind i dette produkt. Resultatet er et kompakt objektiv med lav vægt og kun 62mm filterdiameter. Dette betyder for fotografen, at alle behov dækkes – fra vidvinkel til telefoto – med ét og samme objektiv”, siger Karsten Rath hos Focus Nordic, Tamrons nordiske distributør.

Direct Manual Focus (DMF) er en funktion, som yderligere forbedrer brugervenligheden, idet det er muligt at foretage manuelle fokusjusteringer.

Zoomområdet på 18-200mm modsvarer en brændvidde på 27 mm vidvinkel op til 300mm fuld telefoto i 35mm formatet. Ved at indstille objektivet på maksimal telefoto (200mm) og flytte motivet ind i nærgrænsen på 50 cm kan plantedetaljer, smykker og andre mindre genstande afbilledes som nærbilleder med spændende effekter.

Tamrons billedstabiliseringsmekanisme (VC), som allerede tidligere er blevet rost i pressen, er nu yderligere forbedret og meget mere stille.

Pris og tilgængelighed
Pris og levering er endnu ukendt.

Kilde: Focus Nordic

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox