Tamron får EISA-prisen for sjette år i træk

Tamrons zoomobjektiv 18-270mm PZD har fået den prestige­fyldte pris ”Årets zoomobjektiv 2011-2012” af European Imaging and Sound Association, EISA. Det er verdens letteste og mest kompakte objektiv med 15x zoom.
Juryens begrundelse:
”Denne kompakte zoom er et suverænt redskab for rejsefotografer, som nu kan nøjes med en enkelt alt-i-et-zoom i stedet for alle de objektiver, som normalt ville være nødvendige for at dække brændviddeområdet. Den er udformet til det populære APS-C-format, og har et zoomområde, som passer til alle typer fotografering – fra landskab til vilde dyr. Objektivet er lille og let, og zoomringen er behagelig og enkel at styre. Billedstabiliseringen og den største blændeåbning på vidvinkelsiden gør det muligt at fotografere motiver, hvor lyset ellers ikke helt slår til. Samtidig giver Tamrons nye piezoelektriske motor en nærmest lydløs autofokus.”

“EISA-prisen bliver betragtet som en af de mest prestigefyldte priser, et fotoprodukt kan få”, siger Per Skog, Nordic Press & PR Manager hos Tamrons nordiske distributør Focus Nordic.

Om EISA-prisen
Det er nu sjette år i træk, at et objektiv fra Tamron får EISA-prisen. EISA deler hvert år sine priser ud til de produkter, som vurderes at være de bedste inden for kategorierne foto, audio­visuel og videoudstyr. Juryen er sammensat af et panel af chefredaktører og tekniske redaktører fra ca. 50 indflydelsesrige fagtidsskrifter fra 20 europæiske lande.

Prisfald
For at fejre den fine EISA-pris, har Tamron sænket prisen på objektivet fra d. 1. september. Den nye vejledende udsalgspris er nu DKK 4.499,-. ”Dette vil sandsynligvis gøre objektivet attraktivt for en endnu større kundegruppe”, siger Karsten Rath, Nordic Marketing Manager hos Focus Nordic.

Online-spil
For at vække interessen for fotografering generelt, og for rejsefotografering i særdeleshed, har Focus Nordic i samarbejde med Tamron, KLM og Volontärresor startet et online-spil. På sitet www.tamron-island.se kan alle bosat i Norden, bortset fra ansatte i de nævnte virksomheder, spille og vinde fine præmier. Det er gratis at deltage, og der er præmier for DKK 90.000,-, med en drømmerejse til Galapagos samt et SLR-kamera med Tamron 18-270 PZD som hovedpræmie.

Kilde: Focus Nordic

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox