Tamron dokumenterer evigheden

Tamron har lanceret et nyt projekt i samarbejde med 60 fotografer for at fejre de flotte priser, Tamron har fået i løbet af de 60 år, de har eksisteret. Projektet hedder Eternity at a Moment – The Vision of 60 Photographers.

F.eks. har det nyeste flagskib 18-270mm PZD fået priserne ”Årets europæiske zoomobjektiv 2011-2012” (EISA) og ”Årets zoomobjektiv 2011” (Camera GP Japan).

Eternity at a Moment -The Vision of 60 Photographers involverer 60 fotografer, som skal fange og formgive de øjeblikke, som ellers let undgår vores opmærksomhed. De skal fokusere på det flygtige – hvad kan det fortælle os?
I 60 år har Tamron med sit slogan ”New Eyes for Industry” skilt sig ud med sine meget kreative produkter, hele tiden med fremtiden for øje. Dette jubilæum reflekterer ikke bare Tamrons historie, det udgør også et startpunkt for virksomhedens næste trin.

Samtlige fotografer benytter Tamrons 18-270mm Di II VC PZD til at fange og forme deres personlige oplevelser af evigheden i et enkelt øjeblik. Fotografernes billeder vil blive vist på Tamrons website og på en fotoudstilling i Tokyo. For en fotograf er tiden et evigt tema. Fotografernes forskellige tolkninger af ”evigheden i et øjeblik” vil helt sikkert blive meget nuancerede og tankevækkende.

Deltagende fotografer
De 60 fotografer – alle japanske – som deltager i projektet er i mange forskellige aldre, og vil præsentere billeder inden for forskellige genrer og med forskellige perspektiver.

På projektets website www.tamron60.com vises de forskellige billeder sammen med beskrivende tekster. Sitet opdateres tre gange: 30. august, 12. september og 20. september.

Kilde: Tamron

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox