Sony lancerer den første digitale fotoramme med HD-video

  • Syv nye digitale fotorammer med skærmstørrelser fra 17,6cm (7”) op til 26cm (10,2”)
  • AVCHD-video med stereolyd (VR100)
  • Nyt S-frame D830L-koncept med bærbare fotoalbum gør det sjovt og let at dele fotooplevelser
  • Alt-i-én DPP-F800 kombineret fotoramme og printer
  • Gratis indgraveringsservice ved online-bestillinger

Sonys nye S-frame-serie af digitale fotorammer giver nyt liv til dine minder. S-frame passer ind i ethvert hjem og danner den perfekte ramme om dine yndlingsminder. Og nu har topmodellerne AVCHD-video og stereolyd.

Du finder helt sikkert den ramme, der lige passer dig blandt S-frame-seriens syv nye rammer, som fås med skærmstørrelser fra 16,6cm (7”) til den helt store på 26cm (10,2”). Hver S-frame indeholder en lang række diasshow-varianter samt ur og kalendervisning, der gør din fotosamling endnu skønnere at opleve. Disse nye egenskaber gør de nye S-frames oplagte som gaveidéer.

Alle modeller (undtagen E710 som har udskiftelig ramme) viser et Sony logo i kanten af skærmen. Logoet forsvinder automatisk, når rammen stilles vertikalt i portrætposition. Rammerne er desuden forsynet med en smart sensor, der automatisk vender billedet, så det altid vises korrekt, uanset om rammen placeres vertikalt eller horisontalt. Rammerne har også en energibesparende timer, som slukker for strømmen, når rammen ikke bruges. Desuden leveres rammerne med en fjernbetjening, så du let kan vælge diasshow-funktioner og betjene andre funktioner, uden at du skal rejse dig.

VR100-modellen har et imponerede display på 26cm (10.2”), hvilket giver store, smukke visninger af dine billeder og videoer med fantastiske detaljer og farver. Som noget helt nyt kan Sonys S-frame model VR100 vise billeder og film fra dit videokamera, dit kamera og DSLR AVCHD-klip sammen med klar stereolyd. Nyd lydoplevelsen fra dine videoers soundtracks eller nogle af de præinstallerede musiknumre. Du kan også vælge at skabe stemningsfulde videoer og diasshows ved at overføre dine yndlings musiknumre til rammens interne hukommelse.

S-frame Album: Del dine minder
Hold ikke de specielle øjeblikke for dig selv. Med den nye S-frame D830L kan du dele dem med vennerne. Med sit unikke koncept til fotodeling har S-frame Album en ekstra funktion som bærbar, batteridrevet fotoalbum, der er ideel til at vise dine fotos og videoer krydret med musik. Diasshows kan ledsages af et udvalg af musiknumre, der allerede er installeret, eller du kan importere dine ynglings MP3-filer via USB eller mediekort.

Rammens læderagtige luksus-cover beskytter den digitale fotoramme, når du er på farten. Når rammen ikke bruges som album, kan den stilles tilbage på bordet eller i reolen.

S-frame Combi: Print og nyd billederne
Den nye DPP-F800 fotoramme gør det muligt at skabe smukke og varige prints af dine yndlingsøjeblikke – uden en PC.  Den integrerede farveprinter er diskret placeret i skærmens fod (20cm/8”) og giver smukke og farvestrålende fotos på godt et minut.

Nu endnu mere personlig: Gratis indgraveringsservice
Med den nye indgraveringsservice får du mulighed for at give en unik og personlig gave til familie og venner. Graveringsservicen, der gør det muligt at sætte navn eller en kort besked på rammen, er gratis og tilbydes, når du køber online hos Sony. Du kan se din besked eller navn på skærmen, inden du logger ud, og der er ikke længere leveringstid end normalt på rammer, der skal graveres.

Den nye S-frame-serie af digitale fotorammer er tilgængelig fra oktober 2010. Vejledende udsalgspriser:

DPF-VR100 (med videofunktion): 1.800,- kroner
DPF-D830L (med fotoalbum): 1.400,- kroner
DPP-F800 (fotoprinter): 1.700,- kroner

Kilde: Sony

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox