Software-opdatering til mecablitz 58 AF-1 og 48 AF-1

Metz har netop frigivet en større software-opdatering til sine digitale flashenheder mecablitz 58 AF-1 og 48 AF-1. Opdateringen tilføjer en ny funktion, som gør det muligt at fotografere trådløst uden master-flash.

Trådløs flashfotografering bliver stadig mere populært blandt fotografer, og Metz-topmodellerne imødekommer denne trend med to funktioner. Mange SLR-kameraer med indbygget flash har trådløs TTL-styring af slave-flash, hvilket til fulde understøttes af Metz. For kameraer, som ikke har denne funktion, tilbyder Metz desuden en servo-funktion, som gør det muligt at anvende flashen som en kreativ lyskilde i et lokale. Hidtil har funktionen kun været tilgængelig i mecablitz 58 AF-2 digital og 50 AF-1 digital. Med denne opdatering kan også mecablitz 58 AF-1 og 48 AF-1 opdateres med denne længe ventede funktion.
Kompatibilitet med Canon 600 D
Metz har også frigivet en software-opdatering, som gør alle tidligere flashmodeller udstyret med USB-port kompatible med kameraet Canon EOS 600 D.

”Begge opdateringer kan downloades gratis fra www.metz.de og kan derefter installeres via flashens indbyggede USB-port”, siger Per Skog hos Focus Nordic, Metz’s nordiske distributør.

Metz er med 60 års erfaring en velrenommeret producent af flash af høj kvalitet til både amatører og professionelle fotografer. Firmaet har i årtier været førende på prof-markedet og har et meget stort sortiment af flash, fra kompaktflash med ledetal 20 til professionelle stavflash med ledetal 76. De er også trendsættere inden for produktudvikling med flere tekniske fremskridt. De fleste modeller produceres i Tyskland. Metz har i årenes løb fået mange flotte priser, herunder EISA og TIPA.

Kilde. Metz

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox