Panasonic LUMIX GH4 skyder imponerende billeder og 4K-video

Panasonic-Lumix-DMC-GH4Endelig er det her. Det længe ventede LUMIX DMC-GH4, som er specialdesignet til at levere perfekt ydeevne for både stillbilleder og 4K-videoer, bliver i dag lanceret i Danmark. Det innovative LUMIX DMC-GH4 sprænger alle rammer for professionelle foto- og videooptagelser. 

Panasonic præsenterer i dag det længe ventede LUMIX GH4 – Panasonics hidtil mest avancerede DSLM-kamera (Digital Single Lens Mirrorless) med udskiftelige objektiver. Kameraet er spækket med helt ny teknologi – som 4K-videooptagelser – for at imødekomme nye branchekrav fra professionelle fotografer og videofotografer. Med sit kompakte og lette design, er GH4 som skabt til professionelle fotografer, der arbejder i marken. Den nyudviklede billedsensor, det brede udvalg af Micro Four Third-objektiver og muligheden for 4K-videooptagelser har desuden skabt endnu flere anvendelsesmuligheder for professionelle og kreative videofotografer.

Kameraet kan prale af en forbedret 16.05-megapixel Live MOS sensor, en Venus Engine processor samt et endnu hurtigere og præcist Auto Fokus-system (AF). LUMIX DMC-GH4 er specialudviklet til at levere professionelle resultater i enhver situation og klarer nemt udfordringer som svage lysforhold, dårligt vejr og ustabile omgivelser. Det stænk- og stødsikre kamerahus har et klassisk design, og det ergonomiske kamera ligger sikkert i hånden. Fans af GH3 kan godt glæde sig til at afprøve det nye familiemedlem i LUMIX G-familien.

Re-designet til ultimative fotooplevelser

Kameraets forbedrede billed- og videokvalitet betyder, at det kan opnå den højeste opløsning, billedrendering og farvegengivelse selv i svær belysning og udfordrende omgivelser. LUMIX DMC-GH4 er udstyret med en 16,05-megapixel Digital Live MOS-sensor, der skaber flydende overgange fra skygger til lyse områder. Høj opløsning og et stort dynamikområde skaber enestående billeder, der ser ud som om, du kan række ud og røre ved dem. Den nye Venus Engine indeholder en hidtil uset mulighed for at behandle både stillbilleder og videosignaler med en knivskarp klarhed.

Optag imponerende 4K-video

Med LUMIX DMC-GH4 har Panasonic fjernet skellet mellem amatør- og professionelle videokameraer. Med GH4 kan videofotografer nu nemt skabe fascinerende og realistiske filmuniverser med stor detaljerigdom og med en høj farveægthed. Kameraets professionelle og mange forskellige indstillinger passer til enhver optagelse – uanset produktionens størrelse og motiv.

Pris og tilgængelighed

Forventes på markedet april 2014, pris endnu ikke oplyst.

Find forhandler og den bedste pris på Panasonic Lumix DMC-GH4

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox