Panasonic Lumix DMC-LF1 vil bide skeer med de store drenge

DMC-LF1EP-K-HiRes-Image__Image--[1]((Europe))-1ZoomA1001001A13D23A74825C76035Panasonic har for et par uger sider lanceret et nyt kompaktkamera kaldet Lumix DMC-LF1 .

Lumix DMC-LF1 er et solidt alternativ til systemkameraet, da det har størrelse,, vægten og brugervenligheden fra kompaktkameraet, men er spækket med features og funktioner man kun forventer i system og DSLR kameraer. Her kan bl.a. nævnes et lysstærkt f/2.0 objektiv med en brændvidde der spænder fra 28mm til 200mm (Svarende til 7,1x optisk zoom) Dette giver rig mulighed for at tage varierede billeder, uanset om det er portræt, landskab eller noget helt tredje man giver sig i kast med.

Opløsningen på 12 megapixel er bestemt ikke imponerende, når man bare kigger på tallet, men som vi så ofte har set før – så er det ikke opløsningen og/eller antallet af megapixel der giver de gode billeder. MOS sensoren giver mulighed for at arbejde i et ISO-område der strækker sig fra ISO 80 og helt op til ISO 12800, således skulle man være dækket ind, uanset hvordan vejret og lysforholdene arter sig.

Lumix DMC-LF1 er udstyret med en elektronisk søger og der er naturligvis mulighed for fuld manuel kontrol og diverse automatiske og semi-automatiske tilstande.

Videooptagelse er muligt i Full HD, som er standarden i dag og af andre lækre features bør Wi-Fi og NFC fremhæves.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: Ikke oplyst
Find forhandler og den bedste pris på Panasonic Lumix DMC-LF1 

 

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox