Panasonic lancerer nye videokameraer med HD og SD

Panasonic lancerer nye videokameraer med High Definition og Standard Definition.

Nyheder i HD-serien
Panasonics nye HD-videokameraer kommer i modellerne HS60, TM60 og SD60.

HS60, TM60 og SD60 kommer med et vidvinkelobjektiv på 35,7 mm med 25x optisk zoom. Videokameraerne er udstyret med den nye avancerede teknik, Intelligent Resolution Technology, der gør det muligt at zoome 35x, uden at det går ud over billedkvalitet og skarphed (Intelligent Zoom). Med POWER O.I.S. behøver du ikke være urolig for at rystende arme eller billeder taget på gåben skal påvirke billedkvaliteten. Den nye Face Recognition i iA-funktionen hjælper med at genkende de ansigter, man selv har registeret, og fokuserer automatisk på disse, hvis de er inden for motivet, i stedet for andre tilfældige personer.

Yderligere funktioner i serien

HS60

  • Denne hybridmodel indspiller i Full-HD på HDD eller på hukommelseskort af typen SDXC, SDHC eller SD
  • 120 GB HDD med indspilningstid på 51 timer

TM60

  • 16 GB indbygget hukommelse og mulighed for at indspille yderligere på SDXC-, SDHC- eller SD-kort
  • Ingen afbrudt indspilning. Med relay recording fortsætter en indspilning automatisk på et SD-kort, hvis den indbyggede hukommelse bliver fyldt op.

SD60

  • Indspiller på SDXC-, SDHC- eller SD-kort
  • Enkel afspilning. Med VIERA Image Viewer kan brugeren nemt afspille det indspillede materiale på en fladskærm ved at indsætte SD-kortet i et Panasonic VIERA TV

Nyheder i SDR-serien
De tre nye videokameraer i SDR-serien med HDD er SDR-H85, en Twin Memory Camcorder, SDR-T50, samt SD Card Camcorder SDR-S50.

SDR-serien har flest finesser og tiltænkt til entutiasten, der ønsker at afprøve mange forskellige muligheder. Blandt andet er serien udstyret med et forbedret 78x ultrazoom og et nyt Active mode med avanceret O.I.S (optisk billedstabilisator), som forhindrer, at videoerne bliver rystede og utydelige selv ved zooming og panorering. Vidvinkelobjektivet på 33 mm tager mere med i billedets bredde end normalt. Den nye AF/AE-funktion sætter automatisk fokus på objektet, hvilket resulterer i fokuserede billeder hver gang.

Pris og tilgængelighed
HS60: 5.999,-
TM60: 4999,-
SD60: 4299,-
H85: 3399,-
T50: 2699,-
S50: 2499,-

Kilde: Panasonic

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox