Optag Full HD og 360-graders video med Sonys nye generation af kompakte lommekameraer

  • Det flotte og kompakte lommekamera MHS-TS20K optager 1920×1080 Full HD-videoklip, 360-videoer samt 12.8 megapixel stillbilleder
  • Stor og intuitiv 3” touchskærm og nyt interface
  • Indbygget USB og software for nem og hurtig upload til nettet

Med det nye Sony-kompaktkamera har det aldrig været nemmere at optage Full HD-videoklip og stillbilleder. Sammenlignet med den første generation af bloggie-modeller imponerer det nye HD-lommekamera med sit fantastiske nye design, hvor de slanke former og det børstede aluminium giver kameraet en flot finish. Det nye HD-lommekamera er en perfekt alt-i-en-løsning, for brugeren der vil optage og dele livets særlige oplevelser med andre, hvor end man måtte befinde sig.

Det nye HD-lommekamera fås i nye, lækre farver (pink, sort og sølv) og er et stilrigtigt valg, hvad enten man skal bruge det i hverdagen, til festen eller på ferien.

Kameraets stilrene design domineres af den klare 3” store LCD-touchskærm, som viser dine billeder og videoer i en suveræn kvalitet. Et elegant nyt touch-interface giver dig også mulighed for let og intuitivt at bladre gennem videoklip og billeder.

Betjeningen af kameraet er tilsvarende ligetil. Bare peg og optag, når du vil indfange et særligt øjeblik. Du kan endda tage stillbilleder, mens kameraet fortsætter med at optage video.

Den følsomme Exmor CMOS-sensor er i stand til at indfange krystalklare Full HD-videoer og superdetaljerede stillbilleder. Billedkvaliteten er yderligere forbedret gennem det klare kvalitets-objektiv med F2.8-blænde, der optager skarpe og støjsvage billeder – selv når du bruger kameraet indendørs eller under overskyede forhold.

MHS-TS20K-modellen har et alsidigt objektiv med autofokus og vidvinkelfunktion. Kameraet har også en ny automatisk makroindstilling, der kan stille skarpt på motiver på helt ned til 10 centimeters afstand. Det gør lommekameraet ideelt til at forevige menukortet fra en uforglemmelig restaurant eller en smuk blomst fra ferien.

Kameraet er også i stand til at optage fantastiske 360-graders panoramiske video- og stillbilleder, så man kan indfange alt, hvad der sker rundt omkring én. Man skal bare påsætte den medfølgende objektivadaptor, og så er man klar. 360-graders video bliver optaget i dobbelt så høj opløsning som tidligere bloggie-modeller, ligesom video optaget under vanskelige lysforhold også bliver forbedret takket være Exmor CMOS-sensoren. Udover at kunne optage sjove 360-graders videoer har MHS-TS20K-modellen også en “freestyle”-funktion, som giver mulighed for at indfange video i både landskabs- og portrætindstilling.

På trods af dets kompakte og slanke størrelse giver kameraet dig næsten fire timers HD-videooptagelser (ved 1280 x 720/30p-indstilling) på det indbyggede 8GB-hukommelseskort (optagetid ved kontinuerlig billedtagning – ca. 29 minutter).

Når du er færdig med at bruge kameraet, har det aldrig været nemmere at dele dine favoritbilleder eller videoklip med andre på nettet. MHS-TS20K kan lynhurtigt forbindes med enhver pc via det indbyggede USB-stik, der også anvendes til opladning af kameraets batteri. Glem alt om besværlige ledninger eller cd’er med software– bare sæt stikket i, så klarer den indbyggede software resten.

Når du vil uploade dine yndlingsøjeblikke til sociale medier og populære websites såsom YouTube, Facebook og Flickr, skal du bare bruge ‘drag and drop’-funktionen. Når du er på farten, er det nemt at ‘tagge’ indhold med den nye “Share-it-Later”-funktion til simpelt upload næste gang, du er online.

Mulighederne for at se videooptagelser eller stillbilleder er også yderligeret forbedret i form af HDMI-udgangen, der forbinder lommekameraet med ethvert HD-tv.

Pris og tilgængelighed:
Det nye MHS-TS20K HD-lommekamera fra Sony er tilgængeligt i butikkerne fra begyndelsen af november 2010. Vejledende udsalgspris 2.000,- kroner.

Kilde: Sony

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox