Objektivproducenten Tamron fejrer 60 års jubilæum

Tamron, den japanske objektivproducent kendt for at udvikle og producere banebrydende objektiver i højeste kvalitet, kan i år fejre sit 60 års jubilæum. Firmaets produkter er resultatet af en stadig jagt på optisk excellence, og firmaet har konstant viet en betydelig del af sine ressourcer til forskning og udvikling samt til at forbedre effektivitet og præcision i produktionsprocesserne.

En vigtig årsag til Tamrons førende position ligger i en konstant forbedring af firmaets kerneteknologier, hvilket er gået igen i hele produktporteføljen for både det industrielle og konsumentsegment.

Siden firmaets grundlæggelse i 1950 har Tamron lanceret en række anerkendte produkter, f.eks. udskiftelige objektiver til SLR-kameraer, avancerede videokameraobjektiver, sofistikerede objektivenheder til digitalkameraer og mobiltelefoner, samt CCTV-kameraobjektiver. Tamrons udskiftelige objektiver til SLR-kameraer har vundet stor respekt hos fotografer verden over pga. deres unikke specifikationer, fremragende optiske ydeevne, utroligt kompakte design og brugervenlighed.

Tamron fortsætter sin mission med at udvikle en række nye produkter, som kan imødekomme de nye behov inden for fotoverdenen, f.eks. kameraobjektiver indbygget i køretøjer, samt infrarøde optiske produkter. Alt sammen helt i linje med firmaets slogan: “Tamron – New Eyes for Industry.”

Om Tamron
Tamron Co., Ltd. er en japansk producent af fotoobjektiver, optiske komponenter og industriel optik. Sony er storaktionær i firmaet, og de to firmaer har sammen udviklet en række Sony-objektiver til Sonys digitale SLR-kameraer. Tamron blev grundlagt 1. november 1950 og har i dag ca. 5000 medarbejdere.

Yderligere oplysninger fås hos den danske importør, Westheimer A/S på telefon 44 85 34 00

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox