Nyt sport objektiv til krævende fotografering

pphoto_150_600_5_63_c015_verticalPressemeddelelse

Sigma lancerer nyt objektiv! Den nye Sigma 150-600mm Sport zoom giver dig uhørt skarpe og velproducerede billeder. Objektivet har en støv – og vandtæt konstruktion samt en vand- og olieafvisende coatning på både forreste og bagerste linse element.

Konstrueret til de mest krævende typer af fotografering, er Sigma 150-600mm 5-6,3 DG HSM OS Sport, den nye benchmark/standard for telezoom. Objektivet er b.la forsynet med 2 stk FLD glaselementer samt 3 stk SLD glaselementer. Udformningen af glaselementerne samt en støv og stænk tæt konstruktion garanterer en høj grad af holdbarhed.

Den opdaterede optiske stabilisator har et indbygget accelerometer, som giver en væsentlig forbedret panorering både horisontalt som vertikalt, hvilket er uhyre vigtigt til b.la fuglefotografering, som til vilde dyr og motorsportfotografering. Sigma 150-600 Sport har også en ny type zoomlåseknap. Den kan låses ved hver brændvidde og en ny manuel AF omskifter aktiveres ganske enkelt blot ved at dreje focusringen selvom der ellers arbejdes i autofocus mode.

Objektivet er udrustet med avanceret Sigma teknik som inkluderer en optimeret, næsten lydløs auto focus samt vand og olieafvisende coatning på linse elementerne.

Dette mener brugerne:
“Meget velbygget og virker utrolig solid, perfekt med en stænk -og støvtæt konstruktion”
“Billeder på både 150 -og 600mm står virkelig flot skarpe og med stor detajlerigdom”
“Jeg er imponeret over den præcise og lynhurtige focusering og dets evne til at holde focus på motiver i bevægelse på lange afstande”
“Til dem som virkelig tager dyreliv, natur, sport og udendørsfotografering alvorligt,skal Sigma 150-600mm F / 5-6,3 DG OS HSM Sport objektivet definitivt sættes på must-have listen”

For mere information, film og detaljeret beskrivelse anbefales Sigmas egen side:
http://www.sigmaphoto.com/product/150-600mm-f5-63-dg-os-hsm-s

Pris og tilgængelighed

Set til ca. 12500,- hos Befro.dk
Se aktuel pris hos PriceRunner

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox