Nyt objektiv fra Samyang

Samyang lancerer to nye modeller af sit 35 mm 1.4 AS UMC objektiv, med fatning til Pentax K og Sony Alpha. Dermed er objektivet nu tilgængeligt med fire forskellige fatninger: Canon EF, Pentax K, Sony Alfa samt en version til Nikon AE.

Samyang 35 mm 1.4 AS UMC er et lysstærkt (f/1.4) vidvinkelobjektiv med en brændvidde på 35 mm. Det er optimeret til kameraer med fuldformatssensor, men fungerer ligeså godt med APS-C/DX og 4:3-sensorer. Objektivets optiske konstruktion baseres på to linser med højt brydningsindeks, hvilket giver en lav vægt og en kompakt størrelse. Derudover er der en asfærisk linse, som modvirker kromatisk aberration. UMC, som dækker over en antirefleksbehandling i flere lag, som giver en øget kontrast og mere naturlige farver.
Samyang 35 mm 1.4 AS UMC er baseret på såkaldt “glidende linser”, hvilket giver en høj billedkvalitet og en minimal nærgrænse. AE-modellen, beregnet til Nikons digitale SLR-kameraer har en integreret mikroprocessor, som giver fuld kontrol over eksponeringsparametrene og mulighed for frit at anvende i-TTL-flashstyring.

”Aktuel brændvidde og blænderindstilling gemmes som metadata i Exif-format i de optagne billeder”, siger Lasse Ericsson hos Focus Nordic, Samyangs nordiske distributør.

Pris og tilgængelighed
De to objektiver koster vejl. DKK 4.495,- og forventes at ramme butikkerne i løbet af juni måned 2011. Produkterne er omfattet af 36 måneders garanti.

Kilde: Focus Nordic

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox