Nyt lysstærkt 24 mm objektiv fra Samyang

Samyang lancerer et nyt objektiv – 24mm f/1.4 ED AS UMC – med 13 linser i 12 grupper. Fire af disse linser er udformet i ED-glas (lav spredning) mens to af dem er asfæriske. Objektivet har antirefleksbehandling af UMC-typen i flere lag, som giver en enestående lysgennemgang.

”Objektivet lanceres til en række populære SLR-kameraer med full size, APS-C, eller mindre billedsensorer: Canon, Nikon AE, Pentax, Samsung NX, Four Thirds, og Sony Alpha”, siger Lasse Ericsson hos Focus Nordic, nordisk distributør for Samyang.

På kameraer med full size sensor udgør det nye objektiv et højkvalitativt vidvinkelobjektiv, perfekt til arkitektur- og landskabsfotografering. Fotografer som bruger DX-sensorer får et perfekt objektiv til fotojournalistik og landskabsfotografering. Monteret på Four Thirds-kameraer giver objektivet en universel og lysstærk konstruktion modsvarende 50 mm brændvidde.

Pris og tilgængelighed
Det nye objektiv kommer i handlen i løbet af februar 2012 til en vejl. udsalgspris på DKK 6.199,- for Nikon AE-fatning og 5.899,- for de øvrige fatninger.

Find den bedste pris på Samyang 24mm f/1.4 ED AS UMC

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox