Nyt dobbeltsidet fotopapir fra ILFORD

ILFORD lancerer Smooth Lustre Duo 290 gram, et nyt fotopapir i firmaets kendte GALERIE-serie. Det nye dobbeltsidede fotopapir kan med fordel anvendes til f.eks. indbundne bryllupsalbum, indbydelser og fotobøger. En banebrydende overfladebehandling giver udskrifter i traditionel fotokvalitet.

Det nye papir er et såkaldt RC-medie, som har samme overfladestruktur på begge sider af papiret, hvilket gør, at det beholder sin glatte overflade. GALERIE-serien lever op til de højeste krav fra professionelle fotografer, som har behov for at kunne fremvise deres arbejdsmapper. Med dette i tankerne har ILFORDs forsknings- og udviklingsteam udviklet et topmoderne medie, som giver fantastiske billeder og dermed gør ILFORD GALERIE til en sikker favorit blandt professionelle fotografer verden over.

GALERIE Smooth Lustre Duo har en imponerende farvegengivelse, inklusive klare røde og blå farver. Ligeledes er papiret kendetegnet ved livfulde skygger og en naturlig gengivelse af hudfarve.

Detaljerede printerinstruktioner er inkluderet, og gør det nemt og ligetil at lave udskrifter. Papirets overfladebehandling gør, at det forbliver stabilt og plant under hele udskriftprocessen. GALERIE Smooth Lustre Duo er kompatibel med både blæk- og pigmentbaserede printere og er konstrueret for fuldt ud at udnytte fordelene ved de nyeste printermodeller på markedet. For at sikre et professionelt resultat tilbyder ILFORD gratis ICC-profiler til de fleste nyere printere til download fra sin hjemmeside.

GALERIE Smooth Lustre Duo leveres i A4, A3+ og 12×12”. Priserne starter ved kr. 220,00 for en pakke A4 med 25 ark.

Yderligere oplysninger og tekniske specifikationer fås hos den danske importør, Westheimer A/S på telefon 44 85 34 00

Kilde: Westheimer A/S

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox