Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150

Nyhed: Panasonic Lumix G7

D. 18. maj blev Panasonic Lumix G7 offentliggjort. MyDigitalPhotos.dk var med til lanceringen, der foregik i Palma de Mallorca. Det blev til nogle timer med kameraet i hånden, og en masse snapshots som du kan se her.

Panasonic lancerede sit seneste skud på Lumix stammen med et stort event i Palma de Mallorca. Panasonic Lumix G7 er et spejlløst systemkamera med udskiftelige objektiver af typen Micro Four Thirds. Under lanceringen fik pressen en eftermiddag med kameraet, og jeg fik selvfølgelig skudt en masse billeder. Det skal understreges at kameraet ikke er den endelige version, så billedkvaliteten kan være anderledes i den udgave der kommer på hylderne i butikkerne.

Det første jeg gjorde da jeg fik kameraet i hånden, var naturligvis at tage en masse billeder af det.

DSC_0476_Lars

Se flere billeder kan i galleriet nedenfor.

//samples.mydigitalphotos.dk/#!album-159

På den arrangerede tur rundt i byen havde Panasonic lavet forskellige fotostops, så jeg fik brugt all-round objektivet på 14-140 mm, men også et 30 mm macro objektiv, og et 40 mm F1,7 portræt objektiv.

P1000131

Se flere snapshots fra turen i galleriet nedenfor.

//samples.mydigitalphotos.dk/#!album-160

Lumix G7 har en feature der hedder 4K photos. Det betyder at kameraet optager video i 4K opløsning, og så kan man efterfølgende vælge enkelte frames ud og gemme som fotos på selve kameraet. Da en 4K opløsning er på 8 megapixel så betyder det at man får nogle fotos der har en fornuftig opløsning, selv til print i A3 størrelse. Lumix G7 optager 4K video med 30 billeder pr sekund, så det er muligt at finde en frame taget på det helt rigtige tidspunkt.

Dette foto, og de følgende i galleriet, er alle taget med 4K photo indstillingen. Der er forskellige indstillinger for 4K photo, en der skyder løs med 30 billeder i sekundet så længe man holder udløseren nede, en der starter med at skyde 4K video når man trykker på udløseren, og stopper igen når man trykker anden gang. Den smarteste er nu en pre-burst funktion der gemmer et sekunds video (30 stk 4K frames) fra før man trykker på udløseren, og et sekund efter man har trykket på udløseren. Med den indstilling er det ret let at fange det helt rigtige skud af pludselig aktion, som f.eks. sæbeboblen der brister.

P1000124-2

De flere 4K photos i galleriet nedenfor.

//samples.mydigitalphotos.dk/#!album-161

Pris og tilgængelighed

Panasonic Lumix G7 rammer butikkerne i løbet af juni til en vejledende pris på 7499,-, inkl. kit objektiv på 14-42 mm.

Se aktuel pris hos PriceRunner

For mere info om Lumix G7, se Panasonic.com

About Lars Lund Olsen

Lars er skribent på MyDigitalPhotos.dk Benytter Nikon DSLR samt Nikon CoolPix AW120.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[wp_bannerize group="mdp_footer" random="1" limit="1"]
Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox