Nye robuste kameratasker fra Lowepro

Lowepro lancerer to nye familier af innovative kameratasker: Skuldertasken Pro Messenger AW og roller-tasken Pro Roller Lite med et teleskophåndtag, som foldes ud i den optimale vinkel.

Pro Messenger AW er en diskret skuldertaske med kanvas-lignende struktur, stor nok til at rumme et prof-kamera med batterigreb og monteret 70-200 mm objektiv, samt tilbehør. En rigtig god finesse er FlexFlap, som indebærer, at taskens låg kan holdes halvt åben, hvilket giver en smidig og frem for alt lydløs adgang til udstyret. Indvendigt har tasken justérbare skillevægge og flere mindre rum beregnet til f.eks. flash. Bag på tasken er der desuden et rum til en tablet-pc eller dokumenter. For maksimal komfort kan tasken sættes fast på teleskophåndtaget på en valgfri roller-taske. Pro Messenger AW leveres i tre størrelser, 200 AW (39 x 16 x 24 cm), 180 AW (27 x 16 x 31 cm) og 160 AW (27 x 16 x 24 cm).

Pro Roller Lite er de hidtil mest fleksible og letteste roller-tasker fra Lowepro, perfekte til alle der medbringer kameraudstyr på rejse. Samtlige tasker i familien opfylder standardkravene for håndbagage. Hovedrummet kan rumme et komplet sæt af prof-kameraudstyr, og samtidig er der forede, flytbare skillevægge, så tasken kan tilpasses brugerens individuelle behov. Derudover er der et specielt foret rum med sikkerhedssnor til laptop. Taskens hjul er placeret uden for selve tasken for at give maksimal stabilitet, når tasken kører over kantstene og andre forhindringer. Der er også et rum på taskens udvendige side til rejsedokumenter og lign., som man har behov for at kunne finde frem i en håndevending. Pro Roller Lite leveres i to størrelser, 250 AW (35 x 2 x 57 cm, vægt 4,3 kg) og 150 AW (36 x 18 x 48 cm, vægt 3,5 kg).

“Begge taskefamilier er udstyret med Lowepros patenterede All Weather AW Cover, som beskytter udstyret mod vejr og vind. Dette betræk opbevares i en speciel lomme, når det ikke er i brug”, siger produktchef Lasse Ericson hos Focus Nordic, nordisk distributør af Lowepro.

Pris og tilgængelighed
Pro Roller Lite lander i butikkerne i løbet af december 2011, til en vejl. udsalgspris på ca. DKK 2.799,- for 150AW og DKK 3.199,- for 250AW.

Pro Messenger AW kommer på markedet i februar 2012. Priserne kendes endnu ikke.

Find de bedste priser på Lowepro Pro Roller Lite og Pro Messenger AW

Kilde: Lowepro

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox