Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150

Ny superzoom til natur- og sportsfotografering

u8fzlsyljdsfnqvnwfq1Pressemeddelse

Tamron fortsætter med at lancere objektiver i segmentet for avancerede amatører og professionelle fotografer. Efter succes med de tre senest lancerede objektiver, 24-70 F/2,8 VC, 90 Makro VC og 70-200 F/2,8 VC, lancerer man nu et fjerde objektiv, denne gang specielt designet til natur- og sportsfotografer.

Med et zoomområde fra 150-600mm, optisk billedstabilisering og en super-hurtig autofokus, satser man nu på for alvor at nå disse grupper af fotografer.

SP 150-600mm F/5-6,3 Di VC USD

Tamrons tidligere model i dette segment, 200-500mm har gennem årene fået mange fine tests og god kritik, men det har en del år på bagen, og efterspørgslen på hurtigere autofokus, optisk billedstabilisering og endnu længere brændvidder gør den nye zoom ventet med længsel. Udover de nævnte egenskaber er det nye objektiv desuden vejrbeskyttet. Objektivet bliver fremvist for første gang i dag d. 7/11 på Salon de la Photo 2013, i Paris.

Billedkvalitet/optisk konstruktion

En avanceret optisk konstruktion, med 20 linseelementer, heraf de 3 med LD-glas (Low Dispersion), i 13 grupper, og den nyeste antirefleksbehandling (e-Band – Extended Bandwith & Angular-Dependency) som fjerner uønskede refleksioner mere effektivt end nogensinde tidligere, giver en billedkvalitet, som vil appellere til selv den mest kræsne fotograf.

Fuldformat & APS-C

Di i produktnavnet indikerer, at dette er en optik tilpasset fuldformatssensorer, men man kan med fordel bruge den også til kameraer med APS-C-sensorer, hvormed man får en billedvinkel, som modsvarer et 233-930mm objektiv.

Bokéh

Med en nærmest perfekt rund blændeåbning skabt af 9 blændelameller, opnås en meget smuk baggrunds-uskarphed (Bokéh).

Finish/design

Tamron har også opgraderet finishen på objektivet for at matche de fineste fuldformatskameraer på markedet, og desuden udstyret objektivet med et nyudviklet stativgevind, som giver en god stabilitet, samtidig med at det er fleksibelt og hurtigt at montere og afmontere.

Software med i købet

Præcis som de tre succesmodeller, 24-70 F/2,8 VC, 90 Makro VC og 70-200 F/2,8 VC, leveres SP 150-600mm med ”Silkpix Developer Studio for Tamron”. Foruden de sædvanlige funktioner i programmet, som redigering af fx hvidbalance farve, skarphed m.m. RAW-billeder, så har Tamron-versionen sørget for præinstallerede specialprofiler til objektiver.

Alla objektiver har hver deres særegenskaber, selv de allerbedste, men ved at korrigere for disse med specielle profiler i programmet, får man endnu bedre billeder, og kommer så tæt på det perfekte som muligt.

Tekniske specifikationer

 • Brændvidde:     150-600mm
 • Lysstyrke:     F/5-6,3
 • Billedvinkel (fuldformat):  16°25´– 4°8´(diagonal)
 • Billedvinkel (APS-C):     10°38´– 2°40´(diagonal)
 • Objektivkonstruktion:    20 linseelementer i 13 grupper
 • Nærgrænse:    2,7 meter
 • Maks. forstørrelsesforhold:  1:5
 • Filterstørrelse:    95mm
 • Længde:    257,8mm
 • Diameter:    105,6mm (på det største sted)
 • Vægt:    1951 gram
 • Blændelameller:    9 stk.
 • Mindste blænde:    F/32– 40
 • Medfølger:  Modlysblænde og stativgevind
 • Fatninger:    Canon, Nikon og Sony*

*Sony-versionen
har ikke indbygget billedstabilisering, da dette er indbygget i Sonys kamerahus

Pris og tilgængelighed

Pris og levering er endnu ikke fastlagt.

About Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

2 comments

 1. Hej
  Jeg vil gerne vide, hvilket filter du kan anbefale at anskaffe mig til denne Tamron linse (150-600mm). Hvilke mærker er gode filtre? noget jeg skal være obs på?

  michael

 2. Hej Michael,

  Udvalget af 95mm filtre er ikke så kæmpe stort, jeg ville umiddelbart gå efter et Sigma:
  http://www.befro.dk/shop/sigma-95mm-hmc-12541p.html

  Med venlig hilsen,

  Noel Christensen
  MyDigitalPhotos.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[wp_bannerize group="mdp_footer" random="1" limit="1"]
Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox