Nu kommer DxO ONE til Norden og Baltikum

ed5qnshiw4qmpebdpr0hPressemeddelelse

Det er nu sikkert, at det omtalte kamera, DxO ONE, vil kunne fås i Norden og Baltikum. Focus Nordic bliver distributør, og salget starter omgående.

DxO ONE er et meget lille kamera som sluttes til ladestikket på en iPhone eller iPad, og som leverer en professionel billedkvalitet.

Takket være DxO’s store formåen inden for digital billedbearbejdning, den store sensor (1” 20,2 MP), og et enestående objektiv med lysstyrke F/1,8, leverer kameraet billeder i SLR-kamerakvalitet. Dette til trods er kameraet mindre end bare grebet på et konventionelt kamera. Det glider nemt ned i lommen, og tilsluttes iPhonen på ingen tid. iPhonens skærm, som bliver drejelig i forhold til kameraet, bliver kontrolcenter for alle indstillinger. Fremtidige firmware-opdateringer understøttes via app’en i telefonen.

Objektivet har en brændvidde på 11,9mm, hvilket modsvarer 32mm (i 35mm formatet), og har en nærgrænse på 20cm.

Kameraet kan også bruges til videooptagelse i enten Full-HD med 30 billeder per sekund, eller i slow-motion med 720p og 120 billeder per sekund.

Forskellen i billedkvalitet i forhold til det indbyggede kamera er stor, og under forhold med dårligt lys er DxO fuldstændig overlegent. Kameraet understøtter både Adobes RAW-format, DNG, men har også et nyt SuperRAW™-format som er DxO’s eget. Dette, sammen med softwaren, DxO Optics Pro, gør det nemmere end nogensinde før at lave RAW.

Begge software-programmer, DxO Optics Pro Elite Edition og DxO Filmpack, medfølger i begyndelsen som et introduktionstilbud. Normalprisen for disse software-programmer er ellers; DKK 1.599,- hhv. 999,-.

Pris og levering

Kameraet kommer på markedet i løbet af oktober til følgende vejl. udsalgspris:

  • DxO ONE, DKK 4.699,-

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox