Nikons D5000 vinder Gold DIWA Award

nikon-d5000

International gruppe af uafhængige eksperter hædrer det digitale spejlreflekskamera Nikon D5000. 

Nikons D5000, det avancerede og alsidige digitale spejlreflekskamera med nyskabende LCD-skærm med variabel vinkel, har vundet en prestigefyldt pris.

Under testning af D5000 var medlemmerne særligt imponerede over brugervenligheden, den praktiske LCD-skærm med variabel vinkel, som giver brugerne mulighed for at tage billeder fra alle vinkler, og muligheden for at optage HD-video – og dertil kommer stillbilleder i den velkendte Nikon-kvalitet.

Organisationen af brancheeksperter hos Digital Imaging Websites Association (DIWA) gennemgår digitale billedprodukter, hvor der både udføres testning på DIWA-laboratoriet, og DIWA-medlemmer i ni medlemslande evaluerer mere end 200 forskellige kriterier.

Svend Erik, Country Manager hos Nikon Danmark, udtaler: “Vi er glade for, at D5000 modtager denne højt anerkendte Gold Award. D5000 giver flere brugere adgang til avanceret teknologi og rummer en række nyskabende og brugervenlige funktioner som f.eks. HD-video og skærmen med variabel vinkel. Det er et godt valg for dem, som ønsker at indfange alle livets vigtige øjeblikke, og som ønsker en god billedkvalitet for deres stillbilleder og deres videoer, og vi er virkelig glade for at se, DIWA anerkender dette.”

D5000
DIWA-panelet udtalte: “Nikon D5000 skiller sig ud fra de fleste kompakte digitale spejlreflekskameraer takket være den nyskabende billedteknologi og brugervenligheden. Den praktiske LCD-skærm med variabel vinkel giver brugerne mulighed for at optage fra alle vinkler, og Live View-indstillingen giver digital fotografering en ekstra dimension. Nikon D5000 overbeviste DIWA-juryen med den suveræne billedkvalitet, de nyskabende funktioner og brugervenligheden.”

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox