Lowepro vælger Focus Nordic som distributør i hele Norden

Lowepro, verdens førende producent af fototasker, vælger nu også Focus Nordic som distributør i Danmark og Norge. Focus Nordic distribuerer allerede Lowepro i både Sverige og Finland. Og det er da også de flotte salgsresultater samt muligheden for også at kunne servicere de Nordiske kunder endnu bedre, som har været grundlaget for Lowepros beslutningen.

I Norge overtager Focus Nordic distributionen per 1. september 2011 og i Danmark per 1. oktober 2011.
”Overtagelse af Lowepro i både Danmark og Norge, er en naturlig del af vores bestræbelser på at kunne tilbyde de samme varemærker i alle fire lande. Mange af vores kunder er i dag Nordiske og ønsker således en og samme leverandør i alle lande. Lowepro har fantastiske produkter og er det største varemærke inden for sin kategori. Med distribution i alle fire lande, har vi mulighed for at fokusere endnu mere på Lowepro, ”siger Thomas Wernbo, administrerende direktør hos Focus Nordic.

Siden fusionen mellem Aronsen A/S fra Norge, Westheimer A/S fra Danmark, Focus Trading AB Sverige og Focus Nordic OY fra Finland. Har målet for Focus Nordic været at kunne tilbyde de samme mærker i hele norden. Med Lowepro er en af de sidste og vigtigste brikker nu faldet på plads.

Kilde: Focus Nordic

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox