Lowepro Urban Photo Sling

For kort tid siden lancerede Lowepro en helt ny serie af tasker som består, indtil videre, af 2 modeller med betegnelsen 150 og 250.

Fælles for de 2 modeller er at de kan bæres på 3 forskellige måder, på ryggen, siden eller på brystet – derudover er der seperat rum til en tablet.

Da de 2 modeller grundlæggende er ens, har vi valgt at samle det til én anmeldelse.

Design og funktionalitet
Lowepro Urban Photo Sling-serien består som tidligere nævnt af 2 modeller, en 150’er og en 250’er. Forskellen er størrelsen og den lille 150’er er beregnet til ex. et alm. DSLR kamera med et zoomobjektiv, 2 ekstra objektkiver, tablet og andet tilbehør. Den store 250’er rummer ex. et semi-professionelt DSLR med batterigreb og zoom-objektiv, 2 ekstra objektiver og en tablet samt diverse andre tilbehørsprodukter.

Designmæssigt er Lowepro Urban Photo Sling 150 og Lowepro Urban Photo Sling 250 også helt identiske. Bagsiden mod ryggen er polsret og nederst er strop til at spænde om livet. Selve remmen går som udgangspunkt skråt over brystet. Remmen er ligeledes polstret og er forholdsvis bred for bedre fordeling af vægten. Øverst på tasken er et bærehåndtag og lynlås til selve hovedrummet.Hovedrummet kan du enten tilgå oppefra, eller du kan åbne hele fronten op, så du har adgang til både kamera, ekstra objektiver ol., alt efter behov. Selve inddeling og opbygning af taskens hovedrum sker vha. polstrede skillevægge som sidder fast med velcro – nemt og enkelt! Ind mod rygsiden er det polstrede rum der nemt rummer en iPad, Galaxy Tab 2 eller en Toshiba AT300 som var de enheder vi har haft mulighed for at teste med.

Begge modeller har også en lomme foran, hvor man passende kunne opbevare hukommelseskort, oplader ol., og på siden en lille lomme til opbevaring også. Lowepro Urban Photo Sling 250’eren har en flaskeholder på modsatte side, denne må Lowepro Urban Photo Sling 150 undvære.

Begge modeller er lavet i slidstærkt materiale og Lowerpro’s kvalitet går man sjældent galt i byen med – det er altså bare gennemført design og funktionalitet. Farven er sort og dermed pænt anonym, men de fleste ønsker vel egentlig også bare en funktionel og rimelig diskret kamerataske, når vi snakker tasker som disse der er beregnet til at have på sig og ikke bare skal bruges op opbevaring af dit kameraudstyr i hjemmet. Kameraudstyret er godt beskyttet i Lowepro Urban Photo Sling, da skillevæggene og den tykke polstring beskytter mod stød og slag, mens flappen på toppen er med fugtspærre.

Lowepro Urban Photo Sling er et godt valg til alle dem der har brug for mere end ét objektiv på farten og som nemt og hurtigt skal kunne komme til alt sit udstyr – uden at man behøver skulle stille tasken fra sig, med Lowepro Urban Photo Sling kan du nemt skifte objektiv, selv med tasken på!

Konklusion
Lowepro Urban Photo Sling er en smart og diskret kamerataske i høj kvalitet og med mange gode features, bl.a. at der er gjort plads til en tablet, som rigtig mange fotografer i dag har med på farten. Derudover er det et stort plus at Lowepro Urban Photo Sling kan bæres på 3 forskellige måder, alt efter situationen og ens behov – og man hele tiden nemt kan komme til kamera og evt. ekstra objektiver.

Om man vælger Lowepro Urban Photo Sling 150 eller Lowepro Urban Photo Sling 250 afhænger kun af ens behov, til “husbehov” er den lille model rigeligt, men har man ex. et større DSLR kamera med et 70-200mm objektiv og skal have plads til ekstra objektiver også, så er Lowepro Urban Photo Sling 250 modellen man skal gå efter.

Karakter

Pris og tilgængelighed
Lowepro Urban Photo Sling 150 699,-
Lowepro Urban Photo Sling 250 829,-
Er på markedet nu.

Find den bedste pris på Lowepro Urban Photo Sling

Udlånt af
Focus Nordic

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox