Lowepro satser stort på nye professionelle fototasker

zehkb5lnfjkx5ncy6dkbPressemeddelelse

Lowepro, den største producent inden for fototasker til både professionelle og hobbyfotografer, lancerer intet mindre end fire nye professionelle serier i løbet af efteråret. Taskerne vises frem for første gang på Photokina i Køln, som løber fra 15/9 – 21/9.

Lowepro Pro Tactic-serien

Denne helt nye serie af rygsække lanceres i to størrelser, 350 AW & 450 AW. Arbejdet med denne nye serie har stået på i lang tid, og sådan siger Tim Grimmer, varemærkeansvarlig hos Lowepro, om de nye rygsække: ”Pro Tactic har genereret mere energi og ophidselse internt end nogen anden taske, jeg har haft med at gøre. Vi kan næsten ikke vente med at se, hvordan fotograferne kommer til at anvende dem.”

Pro Tactic rygsækkene har hele 4 adgangspunkter; de kan åbnes i ryggen for at give fuldt overblik og adgang til pakning, i toppen som en traditionel rygsæk, og desuden er der åbninger på begge sider, som gør det muligt at tage et kamera ud med rygsækken siddende på ryggen.

Begge modeller har Lowepros SlipLock™-system og det i større mængde end tidligere modeller. Dette gør, at ekstra tasker, tilbehør etc. kan sættes fast i stort set hvad som helst. Der medfølger desuden fem tilbehørsdele i SlipLock ™-systemet, en flaskeholder, en tilbehørstaske, en stativholder og to remme.

Derudover har rygsækken et MOLLE-kompatibelt PALS-stropsystem, hvilket øger taskens alsidighed og giver flere muligheder for at tilføje tilbehør.

Begge modeller har desuden Lowepros patenterede All Weather (AW) vejrbeskyttelse og ActiveZone System™, et bæressystem, som aflaster skulderbladene. Mavebæltet kan tages af, hvilket kan lette pakningen ved rejser.

Pro Tactic 350 AW

  • Rummer 1-2 Pro DSLR-kameraer med batterigreb, en med monteret 24-70mm F/2,8, 6 objektiv/flash, 13” computer samt tilbehør
  • Udvendige mål: 30,8x23x43 cm
  • Indvendige mål: 27x16x38,5 cm
  • Vægt: 2 kg

Pro Tactic 450 AW

  • Rummer 1-2 DSLR-kameraer, en med monteret 70-200mm F/2,8, 8 objektiv/flash, 15” computer samt tilbehør
  • Udvendige mål: 34,8x27x48,8 cm
  • Indvendige mål: 31,8×19,8×44 cm
  • Vægt: 2,6 kg

Pris og tilgængelighed

Levering af Pro Tactic-serien starter i november til følgende vejl. udsalgspriser:
Pro Tactic 350 AW, DKK 1.749,-
Pro Tactic 450 AW, DKK 1.999,-

Find forhandler og den bedste pris på Lowepro Pro Tactic

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox