Lowepro lancerer en ny serie af nye rygsække

Lowepro lancerer en fleksibel, specialudviklet rygsæksserie lavet til forskellige typer af udstyr, som kamera, video og andet bærbart udstyr. Rygsækken beskytter dit tilbehør, og samtidig er den let at bære.

“Vi valgte en af vores mest populære modeller som inspiration til den nye DSLR Video Fastpack AW serie. Den er konstrueret for at kunne leve op til kravene hos den moderne multimediefotograf, som skal kunne tage billeder, optage film og lyd, og derefter formidle det til sine kunder” siger Tim Grimmer, markeds- og produktchef hos Lowepro.

Serien findes i tre forskellige modeller og passer til udstyr i forskellige størrelser, og har derudover plads til en laptop med tilbehør.

Den nedre lomme i hver taske beskytter et DSLR og/eller HD-videoaktiveret DSLR med forede og justerbare skillerum. En lettilgængelig sidelomme gør, at fotografen har nem adgang til sit udstyr ved at vende tasken og åbne kameraafdelingen.

Både professionelle og entusiaster, som gerne vil have lydudstyr med sig, kommer til at sætte pris på det øvre rum med plads til hovedtelefoner, mikrofon, sendere/modtagere og andet lydudstyr. Dette rum er udstyret med Lowepros flytbare Custom Audio Utility Pouch, der gør det nemt at organisere lydtilbehør og kabler.

Et separat og foret PC-rum sørger for, at multimediefotografen har hele sin arbejdsplads inden for rækkevidde – perfekt når man skal uploade billeder eller filmklip, eller når man skal lave et blogindlæg ude i marken. Man kan også have kontakt med kunder og kolleger, mens man er ude og fotografere.

Yderligere funktioner: Hideaway Tripod Mount™ så et stativ eller en video-rig kan fastgøres til tasken. Der er også et skjult ID-rum, så man hurtigt kan finde sit ID-kort eller visitkort frem. Et indbygget All Weather AW Cover™ beskytter udstyret mod dårligt vejr. Elastisk sidelomme, håndtag, hoftebælte som let fjernes, samt et slidstærkt og vandafvisende ydermateriale.

Serien kommer i sort og i tre forskellige størrelser: DSLR Video Fastpack 350 AW, DSLR Video Fastpack 250 AW og DSLR Video Fastpack 150 AW. For mere information om serien eller Lowepros andre produkter, besøg Lowepros website: www.lowepro.com

Pris og tilgængelighed
DSLR Video Fastpack 350 AW, DSLR Video Fastpack 250 og DSLR Video Fastpack 150 AW kommer i butikkerne i løbet af november måned 2011, til vejledende udsalgspriser på ca. hhv. DKK 1.499,- 1.399,- og 1.199,-

Find de bedste priser på Lowepro

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox