Lowepro Hatchback AW – alsidig og fleksibel daypack til fotografen med en aktiv livsstil

Lowepro, den førende producent af tasker til fotoudstyr og bærbar elektronik, lancerer nu Photo Hatchback AW – en moderne og let fotorygsæk i 16 og 22 liter-versioner. Samtidig lanceres Dashpoint-serien – som er små etuier, der kan monteres på en rygsæk for at udvide kapaciteten, eller kan anvendes som et stand-alone etui.

De nye rygsække er kendetegnet ved en slank kompakt profil og elegant design. De er designet til at rumme et digitalt spejlreflekskamera, en tablet pc, og personligt grej som fx mobiltelefon, pung, tøj eller snacks. Den store model har også plads til en bærbar computer.

Rygsækken har en åbning i siden ind mod ryggen, der giver adgang til et polstret og justerbart kamerarum med flytbar skillevæg. En særlig “storm klap” giver en effektiv fugtspærrer. Kameraindsatsen kan også løftes ud, og dermed konvertere din foto-rygsæk til en traditionel tur-rygsæk, når kameraet ikke skal med.

Rygsækken har også en række mindre lommer og rum som giver let og nem adgang til fotoudstyret, og et separat polstret rum til iPad eller tilsvarende tablet. Det patenterede Lowepro All Weather Cover er integreret, og fungerer som regnslag, som trækkes ud fra bunden, og beskytter rygsækken mod regn, sand og fugt i selv meget dårligt vejr.
“Ud over et særligt rum til hukommelseskort, er der en masse smarte detaljer som udvendige netlommer til vandflasker eller et kompakt kamerastativ, samt en række indstillingsmuligheder for stropper og Slip-Lock-stropper til at hænge ekstra udstyr i”, siger Karsten Rath hos Focus Nordic, Lowepros nordiske distributør.

Foto Hatchback 22L AW kan rumme et DSLR med påsat objektiv (op til 18-105 mm), to til tre ekstra objektiver, flash samt tilbehør, en tablet eller MacBook Air 11″, vandflaske, ekstra udstyr og personlige ejendele.

Photo Hatchback 16L AW kan rumme et DSLR med påsat objektiv (op til 18-55 mm zoom), et til to ekstra objektiver eller flash-enheder, tablet pc, vandflaske, ekstra udstyr og personlige ejendele

Pris og tilgængelighed
Foto Hatchback 16L AW og Hatchback 22L AW leveres i september. De vil hhv. komme til at koste omkring 899 – og 999: – Dkk inklusive moms.

Dashpoint kommer i tre størrelser og vil også være på lager i september. Priserne bliver hhv. 159,-, 199,- og 249,- Dkk inklusive moms.

Alle modeller findes i farverne Pepper Red, Slate Grey og Galaxy Blue

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox