Kingston Digital udvider sin fartglade serie af klasse 10 microSDHC-kort

Kingston Digital, Inc, en del af Kingston Technology Company, der er førende indenfor hukommelsesprodukter i hele verden, lancerer i dag et 4GB og et 8GB Class 10 Kingston microSDHC-kort. I forvejen findes der allerede et 16GB Class 10-kort, og Kingston forbereder også en version i 32GB, der kommer i butikkerne senere i andet kvartal.

”Kingston´s Class 10 microSDHC-kort er kompatible med mange af de seneste mobiltelefoner såsom Android smartphones og Blackberry, kameraer med høj opløsning, samt tablets. Vi forbrugere kræver efterhånden rigtig meget af vores smartphones og andre mobile enheder, og der er Class 10 microSDHC-kortene smarte, fordi de gør det nemt for os at få mere lagerplads med et snuptag”, udtaler Michael Lysholt Nielsen, landechef i Kingston Danmark. ”Hastigheden på Class 10-kortene er i top og giver virkelig overførselshastigheder med speed på, og de forskellige kapaciteter gør at der er et kort til alle typer brugere.”

Kingston tager mobilitet og alsidighed et skridt videre ved at gøre kortet til del af et multikit, der inkluderer en SD-adaptor og en USB-kortlæser. SD-adaptoren giver brugeren mulighed for at tage massevis af billeder eller videoer med sit digitale kamera, mens kortlæseren giver en nem og hurtig måde at overføre data til PC´en på. Class 10 microSDHC-kortene kommer i butikkerne som del af multikittet i slutningen af marts.

Udover Class 10-kortene har Kingston også microSDHC-kort i en Class 4-specifikation. Den kan både fås uden tilbehør og som del af et multikit med kapaciteter op til 32GB. Kortene kommer med livsvarig garanti og 24/7 teknisk support. For mere information, besøg venligst: www.kingston.com/europe.

Kilde: Kingston

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox