Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150

Kan telefonen erstatte kameraet?

galaxy-s7-low-lightDigitale fotos bliver bedre og bedre. Billedkvaliteten forbedres konstant, og især med vores smartphones er det blevet lettere og lettere, at tage gode billeder – også uden den helt store erfaring. Men kan mobiltelefonen helt erstatte kameraet?

Højere, vildere, bedre og hurtigere…

Mobilkrigen raser, og de respektive producenter kæmper en daglig kamp for at overgå hinanden i såvel specifikationer som brugervenlighed. Det er en kamp, der kommer os forbrugere til gode, da det betyder at vi hele tiden kan forvente hurtigere og bedre mobiltelefoner, og det er jo som udgangspunkt ret fedt.

Et af de områder, hvor mobilproducenterne bliver ved med at udvikle sig positivt, er på kamerafronten. Siden de første kameramobiler så dagens lys tilbage i starten af 00’erne, er der virkelig sket meget på området, og i dag kan du få kameramobiler, der er så gode, at man bliver nødt til at spørge sig selv, om man nu ikke behøver et ”rigtigt kamera” længere.

Samsung Galaxy S7-serien

Et af de nyeste skud på stammen, er Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7 edge, der er de to nyeste flagskibe fra Samsungs smartphone afdeling. Samsung Galaxy S7 og S7 edge er blevet udråbt som de største konkurrenter mod Apples iPhones, men den diskussion vil vi ikke tage her. Faktisk er det eneste vi vil koncentrere os om, Samsung Galaxy S7 og S7 edge’s evner som kameraer. Samsung proklamerer, at den nye Galaxy S7-serie, sætter nye standarder for kameramobiler, og derfor mener vi, det værd at se på om en Samsung Galaxy S7 eller S7 edge, kan erstatte dit almindelige kamera.

Det korte svar er nej, det kan den ikke. Selvom Samsung Galaxy S7 og S7 edge ligger i den rigtig flotte ende af skalaen for kameramobiler, så er det stadig ikke et match for et traditionelt kamera. Telefonen tager sindssygt flotte billeder, men hvis du vil zoome, er du overladt til digital zoom, hvilket aldrig har været godt for nogen. Ydermere, hvis du vil ændre i fotoindstillingerne, er mulighederne begrænsede i forhold til, hvad du kan med et rigtigt kamera.

Men når dét er sagt, så skal det også nævnes, at Samsung Galaxy S7-serien sagtens kan agere erstatning for et rigtigt kamera. Det afhænger af dine evner (og ambitioner) som fotograf.

Galaxy S7 og S7 edge kan håndtere det meste

Hvis vi taler om almindeligt hverdagsbrug, og du ikke ønsker at pille for meget ved dit grejs indstillinger, så er Samsung Galaxy S7 eller S7 edge, mere end et godt bud på et kamera. Dels fordi du udover kameraet også får en af markedets bedste mobiltelefoner, men også fordi, at kameraet i S7 og S7 edge, er markant bedre end i nogen anden mobiltelefon. Ganske vist har Samsung reduceret antallet af pixels i forhold til S7’ernes forgængere, men til gengæld er det blevet lettere, at tage gode billeder, da Galaxy S7-serien behøver meget mindre lys, for at tage gode billeder. Ligeledes har Samsung forsynet S7 og S7 edge med knivskarp og hamrende hurtig autofokus, så du også kan tage gode billeder af motiver i bevægelse.

Så hvis du leder efter et godt allround kamera, og ikke stiller store krav til personlige indstillingsmuligheder, er Samsung Galaxy S7 og S7 edge nogle rigtigt fornuftige bud til dig.

About Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[wp_bannerize group="mdp_footer" random="1" limit="1"]
Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox