Hähnel Tuff TTL – ny trådløs fjernudløser til flash

Hähnel Industries, førende europæisk producent af bl.a. batterier og ladere, lancerer Tuff TTL, en kompakt trådløs fjernudløser til flashenheder. Produktet, som nu lanceres i en version til Canon, er ekstremt brugervenligt med sin lettilgængelige kontrol.

Tuff TTL er konstrueret til exceptionel holdbarhed og driftssikkerhed. Både sender og modtager er omgivet af et lag af silikonegummi, som beskytter mod slitage og stød. Senderens hals er desuden forstærket med en beskyttende krave.

Flashen styres trådløst via ISM 2,4 GHz-båndet, hvilket giver en pålidelig flashudløsning på op til 200 meters afstand. For at sikre en driftssikker overførsel og eliminere risikoen for forstyrrelser fra andre trådløse produkter i nærheden anvendes en teknik til digital kanalmatchning.

“Uanset om man fotograferer vilde dyr udendørs eller tager portrætter og andre stemningsbilleder i studiet, er denne trådløse flashudløser et uundværligt tilbehør for både professionelle og krævende fotoentusiaster”, siger Henrik Wernbo hos Focus Nordic, Hähnels nordiske distributør.

”Dette er et produkt, som øger fleksibiliteten og hjælper fotografen med at tage bedre billeder.”

Pris og tilgængelighed
Hähnel Tuff TTL kommer på markedet i løbet af april måned 2012 til en vejl. udsalgspris på DKK 1.199,-. Enheden bruger almindelige AA-batterier.

Find den bedste pris på Hähnel Tuff TTL

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox