Gorillatorch – en lys idé

gorillatorch-02-sink

Amerikanske Joby fortsætter succén i produkt serien Gorillapod, det ekstremt fleksible kamerastativ, og lancerer nu Gorillatorch – en mobil og meget lysstærk LED lampe som kan drejes og vinkles 360°. Lampen er monteret på et trebenet stativ med fleksible led, gummi-beklædt greb og magnetfødder. Lampens lysstyrke reguleres trinløst.

Gorillatorch er version 2.0 af ”lommelygten” og dens udvidede funktionalitet sammenlignet med en traditionel lommelygte, gør den uovertruffen. Det LED-baserede lys giver et retningsbestemt intensivt lys og er monteret på Jobys prisbelønnedede stativkonstruktion med fleksible bøjelige ben af slidstærkt ABS plastic og tysk TPE gummi. Kombination med kraftige magnetfødder gør en Gorillatorch anvendelig i de fleste miljøer og situationer. Gorillatorch kan fastgøres, hænges, vrides, stå, og anvendes hvor som helst.
Gorillatorch bruger 3 standard AA-batterier. Lysstyrken reguleres trinløst og ved max. lysstyrke giver lampen 65 lumen hvidt LED lys. Lampen er kompakt, meget let med en vægt på 197 gram og er ca 20 cm høj.Gorillatorch er desuden stænktæt.

Uanset hvor man behøver korrekt belysning og i hvilken situation, så er Gorillatorch klar…

Pris og tilgængelighed
Gorillatorch er i handlen nu. Vejl. Pris kr. 299,00 inkl moms.

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox