Få dine pletskud lavet på lærred hos Sumopix

LLO_6526_Lars

Dine pletskud fortjener at blive vist frem, og den flotteste måde er at få dem lavet på lærred, klar til at hænge op på væggen.

Sumopix laver dine billeder i mange størrelser og kvaliteter, jeg har fået lavet et foto på lærred i størrelsen 50 cm x 50 cm. Du kan se de forskellige muligheder hos Sumopix her.

Bestillingen på www.Sumopix.com var let, man uploader sit foto og kan så vælge mellem alle de forskellige muligheder for størrelser, rammer og tykkelser. Jeg valgte at få lavet fotoet på lærred, spændt op på en ramme der er 4 cm tyk. Jeg synes det giver en flot effekt når billedet kommer udover kanten af rammen. Derudover valgte jeg at få billedet coatet med en klar lak, som betyder at det får en lidt mere blank overflade som er rengørings venlig og som gør at billeder holder i endnu længere tid. Det fremhæver også de mørke farver i fotoet.

LLO_6528_Lars

Billedet ankom forsvarligt indpakket, og i fuldstændig perfekt stand. Billedet er monteret på rammen med kraftige hæfteklammer, og er spændt stramt udover rammen så der er ingen folder at se.

LLO_6523_Lars

Sammen med billedet var der vedlagt et ophæng som man nemt selv skruer fast på rammen, og så kan man hænge sit mesterværk på væggen på en enkel skrue.

LLO_6525_Lars

Jeg må indrømme at jeg er temmelig imponeret over kvaliteten af billedet, selv når man går meget tæt på, så er detaljerne klare. Det kræver selvfølgelig at motivet man får lavet er skarpt og i god kvalitet.

LLO_6530_Lars

 

Pris og tilgængelighed

Prisen for et foto på lærred i størrelsen 50 cm x 50 cm, i 4 cm tykkelse og coating var kr 452,25 plus porto på kr 63,75.

Se mere på www.Sumopix.com

Om Lars Lund Olsen

Lars er skribent på MyDigitalPhotos.dk Benytter Nikon DSLR samt Nikon CoolPix AW120.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox