Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/b/d/mydigitalphotos.dk/httpd.www/wp-content/themes/jarida/functions/common-scripts.php on line 150

Det ultimative superzoom kraftværk – Canon PowerShot G3 X

2493505oPressemeddelelse

Med offentliggørelsen af PowerShot G3 X har Canon lanceret et særdeles kraftfuldt familiemedlem i den kendte PowerShot G serie. PowerShot G3 X er Canons første superzoom kompaktkamera, som er udstyret med en 1.0-type bagbelyst CMOS sensor, hvilket ikke blot betyder imponerende kvalitet – uanset om man har en passion for stillbilleder eller video – men også hjælper brugeren til at opnå og udnytte helt nye kreative muligheder.

Kombinationen af Canons førsteklasses objektiv med 25x optisk zoom og manuelle indstillingsmuligheder, som ikke står tilbage for et DSLR kamera, gør PowerShot G3 X til et kamera, der byder på såvel masser af fleksibilitet som frihed til at komme helt tæt på motiverne – såvel i dagligdagen som på ferierejsen, hvor de fotografiske muligheder virkelig kan og skal udforskes. PowerShot G3 X er med andre ord perfekt til såvel imponerende naturoptagelser som action- og sportsfoto og er simpelthen et ”must” for den krævende fotograf.

Superzoom i professionel kvalitet

Konstruktionsmæssigt er PowerShot G3 X i en klasse for sig selv, idet kameraet kombinerer Canons hidtil mest kraftfulde superzoom i et kompaktkamera. Takket være den bagbelyste 1.0 CMOS sensor med en opløsning på 20.2 megapixel er selve billedkvaliteten helt i top, og såvel detaljer som farver gengives på fornem vis.
Sammen med en blænde med 9 lameller og en lysstyrke på f/2.8-5.6 – afhængig af zoomeffekten – er det muligt at arbejde professionelt med dybdeskarpheden, lige som kameraets 25x optisk zoom gør det muligt at komme hel tæt på motiverne uden at miste noget i gengivelsen af farver eller billeddynamik. Og det uanset om der fotograferes sport eller natur.

Fuld kontrol over alle funktioner

Selv om PowerShot G3 X er kompakt, går kameraet på ingen måde på kompromis med funktionaliteten. PowerShot G3 X giver således mulighed for alle tænkelige, manuelle indstillingsmuligheder med henblik på at sikre billeder og optagelser i absolut topkvalitet.
Den store, vipbare 3.2” touch skærm med en opløsning på 1.62 millioner pixels understøtter de kreative muligheder, når et billede skal komponeres, lige som skærmen fungerer som menuskærm med mulighed for at bladre gennem de forskellige funktioner, ganske som på et EOS DSLR-kamera.

Kreativitet uden grænser

Når kreativiteten skal sættes på en prøve, og de usædvanlige vinkler virkelig skal udforskes, er det muligt at fjernstyre kameraet via Wi-Fi og den nye Camera Connect app, som gør det muligt at betjene kameraets vigtigste funktioner via en smartphone eller tablet.

Nøglefunktioner for PowerShot G3 X:

  • Stor sensor kombineret med 25x superzoom objektiv.
  • Skab, forbind og del dine optagelser helt enkelt.
  • Avancerede videofunktioner.
  • Fuld manuel og dermed fuld kreativ kontrol.
  • Arbejd som en professionel under alle forhold.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris på PowerShot G3 X er 7599 kroner, kameraet er på markedet nu.

Se aktuel pris hos PriceRunner

About Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[wp_bannerize group="mdp_footer" random="1" limit="1"]
Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox