Combi TF – ny alsidig trådløs fjernbetjening fra Hähnel

Hähnel Industries, den førende europæiske producent af batterier og ladere, lancerer nu Combi TF, en kompakt trådløs fjernbetjening med lav vægt til Canon, Nikon, Olympus, Panasonic og Sony. Fjernbetjeningen kan både anvendes til fjernudløsning af kamera og til at udløse slave flash og studiolys.

Fjernudløsning af kameraet er en fremragende hjælp ved fotografering af f.eks. vilde dyr. Combi TF leveres med udskiftelige kabler til forskellige kameramodeller, hvilket gør den til den ideelle fjernbetjening til praktisk taget alle digitale SLR-kameraer.

Når Combi TF bruges til udløsning af slave flash og studiolys gør fjernbetjeningen det muligt for fotografen frit at placere flash-enheder eller lys, så de bedst mulige billeder opnås.

Combi TF har hele 100 meters rækkevidde. Tryk udløseren halvvejs ned, og kameraet fokuserer præcist som sædvanligt, tryk derefter udløseren helt ned, og billedet tages. Selv bulb-funktion og sekvens­optagelse fungerer som sædvanligt. Desuden har fjernbetjeningen en fire sekunders timer-forsinkelse.

Fjernudløseren benytter sig af det pålidelige FSK 2,4 GHz frekvensbånd, som er en global og frit tilgængelig teknik.

Pris og tilgængelighed
Hähnel Combi TF forventes at komme i handelen i juni måned 2010 til en vejl. udsalgspris på DKK 725,-. Af tilbehør kan nævnes et 150mm langt kabel og flere modtagere, så man samtidig kan udløse flere flash og studiolys.

Kilde: Focus Nordic

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

2 comments

 1. Hans Christian Hansen

  Kan den anvendes på olympus E520?

 2. Hej Hans,

  Ja, du skal bare sørge for at vælge udgaven til olympus.

  Du finder dem bl.a. her:
  http://www.pricerunner.dk/cl/200/Tilbehoer-Kameraer?ref=redirect&q=h%C3%A4hnel%20combi%20tf&search=h%C3%A4hnel%20combi%20tf&other_hits=%3B%3B19613%3B&sp=1&sort=4

  Med venlig hilsen,

  Noel Christensen
  MyDigitalPhotos.dk

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox