Casio lancerer fire nye digitale kameraer med kraftig zoom

Casio Computer Co., Ltd., kan i dag præsentere fire nye modeller i EXILIM-linjen. Den første model, HIGH SPEED EXILIM® EX-FH100 er udstyret med Casios funktion til ultrahurtig optagelse, som sikrer, at fotografen aldrig går glip af det helt rigtige øjeblik, og derudover er kameraet udstyret med en kraftig zoom i et kompakt hus.
De næste tre modeller, EXILIM EX-H15, EX-Z2000 og EX-Z550 er alle udstyret med Casios unikke Dynamic PhotoTM funktion, som gør det muligt for brugeren at klippe billeder ud af et bevægeligt motiv og sætte dem ind på andre bevægelige billeder, alt sammen i kameraet.
De førende modeller, EX-FH100 og EX-H15, er kameraer med 10x optisk zoom, og mens EX-FH100 får mest muligt ud af Casios uovertrufne ultrahurtige fotografering, gør de tre andre modeller brug af en hurtig billedbehandlingsteknologi – ikke kun for at forbedre billedkvaliteten, som naturligvis altid er et centralt element ved et kameras præstation, men også for at kunne tilbyde brugeren helt nye måder at nyde fotografering på.

HIGH SPEED EXILIM EX-FH100
EX-FH100 har 10,1 effektive megapixels og kan prale af en 24 mm 10x optisk zoom i et kompakt hus, som gør det nemt at have kameraet med overalt. Kameraet kan lave ultrahurtige optagelser med 40 stillbilleder/sek., som nu også kan bruges på fjerne motiver takket være den kraftige zoom. Kameraet kan optage film med op til 1000 billeder/sek. og fanger dermed bevægelser så hurtige, at de normalt ikke opfanges af det menneskelige øje.
Kameraet henvender sig både til den avancerede amatør og til begynderen, som ønsker at lave ultrahurtige optagelser. Det er udstyret med en funktionsvælger, som gør det muligt at lave de ultrahurtige optagelser manuelt, ligesom man også kan vælge at lade kameraet gøre arbejdet – funktionen indstiller automatisk til det optimale tempo blot ved valg af scene. I denne model har Casio også opnået støjfri fotografering i høj kvalitet ved hjælp af en meget følsom CMOS-sensor, selv i svag indendørs belysning.

 

EXILIM EX-Z2000 / EX-Z550 / EX-H15
Disse tre højtydende modeller har alle 14,1 effektive megapixels og er udstyret med Casios nyudviklede EXILIM Engine 5.0. Der er sket store fremskridt med Dynamic Photo-funktionen, som gør det muligt for fotografen at klippe billeder ud af et bevægeligt motiv og sætte dem ind i et andet billede, som gør det ud for baggrund. Med disse nye slagkraftige kameraer kan bevægelige billeder kombineres, ikke blot i et stillbillede, men også i andre bevægelige billeder. Denne nye funktion gør det muligt at udtrykke meget mere med et billede end nogensinde før. Disse tre nye modeller gør det ikke kun sjovere at skabe billeder, den gør det også sjovere at dele billeder: Det er nemt at uploade sine egne sammensatte bevægelige billeder til YouTube™ ved hjælp af den medfølgende software, eller at lægge dem ud på en blog.
Disse tre kameraer er også udstyret med Premium Auto, som er den nyeste, fuldt automatiske funktion, som gør det muligt for brugeren at tage smukke billeder blot ved at trykke på udløseren. Premium Auto tilpasser automatisk for at opnå optimal billedkvalitet ved at skelne mellem fokus og type af scene, om det er natscene, bagudoplyst eller måske en solnedgang. Funktionen behandler billedet i henhold til detaljerne i rammen, f.eks. ved at lave forskellige rettelser for hhv. menneskelige motiver og baggrunde. Den førende model, EX-H15, har derudover også en 10x optisk zoom.

Yderligere oplysninger og tekniske specifikationer fås hos den danske importør,Westheimer A/S på telefon 44 85 34 00

Kilde: Westheimer A/S

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox