Anmeldelse: Lowepro S&F Filter Pocket

lowepro_sf_filterbag_01

Lowepro er en af verdens førende producent af tasker til både digital kamera, videokamera, bærbare PC’er mv. Lowepro er et navn de fleste kender og forbinder med lækre produkter i en høj kvalitet – med god grund, da Lowepro ofte er både amatøren og den professionelle fotografs valg.

Lowepro producere en lang række tasker, i forskellige serier med hver Deres fordele og ulemper, og i alle størrelser, lige fra skuldertasker til store kufferter med plads til adskillige kamerahuse, objektiver og hvad en fotograf eller har brug for at have med på farten.

Udover deciderede kameratasker, producerer Lowepro også en del forskellige tilbehørsprodukter, ex. denne taske som vi skal kigge nærmere på, da denne kun er bygget med ét formål – nemlig at beskytte dine fotofiltre.

Design & funktionalitet
Lowepro S&F Filter Pocket er “bare” en simpel opbevaringstaske, og dette er der som sådan intet revolutionerende i – men vanen tro er den udført i en kvalitet som kun Lowepro kan levere. Det ydre er udført i vandresistent materiale, og indvendigt er tasken foret med et blødt fleece-lignende materiale, så der ikke er risiko for hverken ridser eller skrammer. I selve tasken findes 6 rum, hvert med plads til ét filter (Max 82mm) Dette burde bestemt dække de flestes behov. Eneste ankepunkt er det plastmateriale der er brugt til selve lommerne, her kunne jeg godt have tænkt mig at man havde benyttet en mere gennemsigtig plast, således det var nemmere at skelne filtrene fra hinanden.

Når tasken er lukket fylder den ikke mere end en almindelig damepung, og størrelsen gør at den passer lige ned i frontlommen på Lowepro’s egen Utility Bag, men den kan naturligvis også sagtens bruges alene, eller sammen med andre fototasker. En ting er i hvert fald sikkert – dine filtre er yderst godt beskyttede.

lowepro_sf_filterbag_02

Specifikationer
Kapacitet: Op til 6 filtre, max 82mm
Størrelse, invendingt: 21 X 2.5 X 11.5 cm
Størrelse, udvendigt: 21.5 X 3 X 12 cm
Materiale: Water-resistant 600D TXPTM ripstop
Vægt: 0,1 kg.

Konklusion
Lowepro hører til blandt eliten indenfor foto-udstyr, og selvom dette er et af Deres absolut billigste produkter, er der hverken sparet på design, materialer eller den generelle kvalitet. Godt nok tjener denne taske kun ét formål, men har man flere filtre som man ofte skifter imellem, så er det en lille investering på knap 150,- for en optimal og yderst overskuelig måde at transportere og opbevare filtre på.

+
Kvaliteten!


Plastlommerne burde være udført i en mere gennemsigtig plast.

Karakter
80%

Pris & tilgængelighed
Vejledende pris: 149,- inkl. moms
Klik her for at købe Lowepro S&F Filter Pocket hos Befro.dk

Anmeldt af
Noel Christensen

Sponseret af
Fovitech

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox