Anmeldelse: Hama TrackPack II Filter Case 82

Endnu engang er der landet et produkt fra Hama på mit skrivebord, og denne gang er der tale om et af de mere ukomplicerede af slagsen.

Hama TrackPack II Filter Case 82 er Ganske enkelt en lille taske, eller et etui, hvori man kan gemme sine filtre så de først og fremmest ikke bliver væk, og nærmest ligger beskyttet mod snavs og ridser.

Design og funktionalitet
Der findes ikke specielt mange dedikerede filter-tasker på markedet, men vi har rent faktisk tidligere anmeldt Lowepro S&F Filter Pocket som ligeledes er en filter-taske, dog fra Lowepro.

Designmæssigt er Hama TrackPack II Filter Case 82 rimelig  anonym i forholdsvis tyk sort stof, og med en grå effekt midt på forsiden. Bagpå er der gjort klar til montering i et bælte eller på en taske eventuelt.

Hama TrackPack II Filter Case 82 er udstyret med en lynlås, der åbner tasken helt op. Indvendigt er Hama TrackPack II Filter Case 82 beklædt med et blødt material der virker til at kunne ridse eller skramme ens dyrebare filtre, og var det tilfældet var tasken heller ikke meget bevendt,

I Hama TrackPack II Filter Case 82 er der plads til i alt 4 filtre, og som navnet antyder I størrelsen op til 82mm. Hver filter ligger i en lille lomme, dog er disse også af sort stof, hvorfor det kan være svært at se hvad der ligger i hver enkelt lomme. I den tidligere anmeldte Lowepro S&F Filter Pocket var lommerne af gennemsigtig plast, som gjorde det nemt at se hvilket filter der lå i hvilken lomme – her kunne Hama godt tage lidt med lære af mestrene fra Lowepro.

Konklusion
Der er ikke megen hokus pokus over Hama TrackPack II Filter Case 82 som giver en fornuftig beskyttelse, et pænt design og udmærket indretning til en rimelig. Hama kunne godt lære lidt fra kollegaerne hos Lowepro, men omvendt så er det en ret simpel taske til billige penge – så hvor meget kan man tillade sig at ønske sig?

Mangler du en prisbillig måde at beskytte og organisere dine filtre på, så kan Hama TrackPack II Filter Case 82 varmt anbefales.

Karakter
★★★★☆

Pris og tilgængelighed
Vejledende pris: 99,-

Klik her for at finde den bedste pris på Hama TrackPack II Filter Case 82

Anmeldt af
Noel Christensen

Udlånt af
Hama Danmark ApS

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox