Anmeldelse: Aldrig mere Auto (E-bog)

aldrig-mere-auto-bogAldrig mere auto, en E-bog af fotograf Michael Bang.

Hvad får man med?

Når man køber Aldrig mere auto, så får man selvfølgelig bogen med i sin download, men også en times video-kursus, og en bog med 50 tips til hvordan man får success som fotograf.

Indholdet

Bogen Aldrig mere Auto, og video-kurset har det samme indhold, så hvis man bedre kan forstå begreberne når de bliver forklaret på video, end når man læser det i en bog, så er den time det tager at se videoen godt givet ud, og så har Michael Bang en god og underholdende måde at præsentere materialet på. Modsat, så er det noget nemere at tage e-bogen med sig, så man kan læse den på farten. Bogen 50 tips til at få success som fotograf ridser kort og præcist op hvordan man undgår faldgruberne, og hvordan man kommer til at fremstå som en seriøs fotograf.

aldrig-mere-auto-dvd-cover-v1

Konklusion

Aldrig mere auto er henvendt til den helt grønne kamerabruger, der lige har fået sit første “rigtige” kamera. Den forklarer simpelt begreber som lukketid, blænde og ISO-værdier og hvordan de påvirker dine billeder. Den er rigtigt god til begynderen, der gerne vil i gang med rent faktisk at udnytte sit nye dyre kamera. På den anden side, så hvis man har bare lidt efaring med at skyde med DSLR, så vil man nok ikke få det store ud af bogen.

Karakter

mydigitalphotos-4-stars-print

Pris og tilgængelighed

Aldrig mere Auto koster 199,- og kan kan købes og downloades direkte fra aldrigmereauto.dk

Om Lars Lund Olsen

Lars er skribent på MyDigitalPhotos.dk Benytter Nikon DSLR samt Nikon CoolPix AW120.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox