Adobe Muse er nu tilgængelig

Adobe Muse gør det nemt for webdesignere at publicere professionelle HTML5-websider uden brug af kodning. Det er lige så let som når man laver et layout til print. Adobe Muse kan nu købes som abonnement eller som en del af Creative Cloud.

Nu kan man udgive professionelle websider uden at sætte et eneste HTML-tag. Adobe Muse er efter succesfuld beta-lancering nu tilgængeligt som fuldt program. Med Muse kan webdesignere publicere originale HTML5-websider og have samme kreative kontrol, som hvis de lavede et layout til print. Webdesignere vil hurtigt opleve brugervenligheden og føle sig på hjemmebane i Muse, der integrerer velkendte genveje og features fra Adobe InDesign og gør navigationen hurtig og problemfri.

Med Muse er det desuden nemt at se websider, inden de publiceres med henblik på at teste design, layout og brugervenlighed. Websiderne kan derefter udgives ved hjælp af Adobes nye hosting-service eller eksporteres til en ekstern udbyder. Desuden tilbyder Muse adgang til mere end 700 professionelle fonte via Adobe Typekit samt redskaber til at opbygge interaktive hjemmesider med fx slideshows, lightbokse og nyheder fra tjenester som Google Maps og Facebook.

”Betaversionen af Muse er blevet downloadet mere end 700.000 gange, og vores betatestere gav os værdifuld, konstruktiv feedback, som vi har implementeret i den endelige version. Muse gør det muligt at udgive professionelle websider uden at kunne kode, og webdesignere og bureauer kan derfor udvide forretningen og tilbyde kunderne billigere og mere professionelle websider,” siger Mariah Andén, nordisk marketingchef for Digital Media hos Adobe.

Få adgang til Muse via Adobe Creative Cloud
Man kan både få adgang til Adobe Muse via et individuelt abonnement eller som en del af Creative Cloud. Creative Cloud er en ny service, der også giver adgang til alle programmerne i Creative Suite 6.

Adobe Edge preview, et nyt interaktivt webredskab, er nu også tilgængeligt via Adobe Creative Cloud. Adobe Edge preview gør det muligt at integrere animeret indhold på websider med HTML5, JavaScript og CSS3.

Pris og tilgængelighed
Et selvstændigt medlemskab af Adobe Muse koster 104 kr. om måneden ved medlemskab i et år, og det er også muligt at købe løbende medlemskab for 170 kr. om måneden. Adobe Muse er desuden tilgængelig ved medlemskab af Adobe Creative Cloud, hvilket koster 360 kr. om måneden ved medlemskab i et år, og 540 kr. om måneden for et løbende medlemskab. Derudover gælder der en særlig introduktionspris på 220 kr. om måneden for kunder, som allerede har købt CS3, CS4, CS5 eller CS5.5. Læs mere på www.adobe.com/go/creativecloud.

Priserne er ekskl. moms og er hentet fra Adobes webbutik. Forhandlere kan have andre priser.

Kilde: Adobe

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox