5 ting du bør have i din fototaske

Jeg kan lige så godt indrømme det med det samme, jeg er personligt vild med gear, gadgets og nye produkter generelt. Det betyder at jeg sommetider ender med at købe ting der aldrig bliver brugt, eller er af utrolig ringe kvalitet – men omvendt giver det mig også et indblik i hvilke produkter der virker, og disse erfaringer vil jeg dele med Jer nedenfor, hvor jeg har valgt 5 ting jeg mener du bør have i din fototaske.

00005904det1

Hama Slide Cleaning Cloth
En lille mikrofiberklud på 15x15cm der kan bruges til rengøring af objektiver, skærmen og meget andet. Leveres i et praktisk plastetui. Pris 49,-

18-1945-img1_lrg

Lowepro S&F Filter Pocket
Har du flere objektiver, og dermed også flere forskellige filtre, så bør du investere i Lowepro S&F Filter Pocket som er en lille taske der kan rumme helt op til 8 filtre op til 82mm. Filtrene ligger godt beskyttet mod støv, snavs og ridser, og du ved hvor de er. Pris 129,-

image_ham00005614_0b-p

Hama Lenspen Mini Pro II
Denne “Lenspen” er undværlig i enhver kamerataske, og er udstyret med en lille børste der kan skubbes ud, og ellers er beskyttet inde i pennen. Den renser hurtig og effektivt kamera, objektiver mv., for støv. Pris: 159,-

00070158abb-p

UV Filter
Nogle vil helt bestemt være uenige med mig på dette punkt, men jeg mener at et UV filter er et must på alle objektiver Det er ikke pga. filtres egenskaber, men ganske enkelt fordi det er den absolut billigste forsikring mod ridser, skrammer og skidt på objektivets front. Priser fra 149,- (Afhænger af diameteren)

gpodslrzoom-hanger-p1

GorillaPod SLR Zoom
Et fantastisk fleksibelt fotostativ, til alle de situationer hvor det traditionelle stativ ikke kan benyttes. Maksimal belastning 3000 gram! Pris 319,-

Hvad har du en din fototaske, som du ikke kan leve uden? Skriv en kommentar nedenfor.

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

3 comments

 1. Tak for tippene Noel. Hvis pladsen er trang, så ville jeg nok nogle ekstra batterier, og en lille stavlygte. I stedet for det lille stativ.
  M.v.h.

 2. Hej Christian,

  Det er naturligvis smag og behag, har man en SmartPhone eller iPhone kan du ofte få en “lygte-applikation” hertil, og så ville jeg være ked af at undvære det lille stativ på farten – særligt hvis der skal optages video, og man ikke selv har mulighed for at holde kameraet.

  Med venlig hilsen,

  Noel Christensen
  MyDigitalPhotos.dk

 3. Vagn Jørgensen

  UV-filter er et must, hvis du vil tage billeder over store afstande og helt afgørende for gode billeder højt oppe i bjerge, da filteret fjerne UV-strålingen. UV-strålingen øges kraftigt, når du kommer højt op i luften (bjerge). UV-strålingen snyder lysmålingen og kameraet vil fejlbelyse billedet.

 4. Robin A. Jensen

  Hej Noel & Andre.

  Jeg synes at forslaget med et UV-filter er et rigtig godt forslag. Valgte det selv da jeg havde købt mit Nikon D80 m. 18 – 135 objektiv. Det ville virkelig være ærgerligt at få det ridset. Har selv haft et 800 zoom-tele objektiv der var ridset og ikke kunne anvendes, ej heller repareres!
  Som Vagn Jørgensen skriver: Det har også fordele i de tynde luftlag. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox