Download Adobe Photoshop Lightroom 3 – Gratis!

adobe-lightroom-logo

Adobe er ved at være så langt i udviklingen af Adobe Photoshop Lightroom 3, at der nu er kommet en “offentlig beta” til fri download, med andre ord kan du være blandt de første til at afprøve Lightroom 3, uden at du skal have én krone op af lommen.

Systemkrav

Windows
Intel® Pentium® 4 processor or equivalent
Microsoft® Windows® 7, Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise (certified for 32-bit and 64-bit editions), or Windows XP with Service Pack 3
2GB of RAM
1GB of available hard-disk space
1,024×768 display

Mac OS
Intel based processor
Mac OS X v10.5 or 10.6
2GB of RAM
1GB of available hard-disk space
1,024×768 display

Klik her for at download Adobe Photoshop Lightroom 3 på Adobe.com

Kilde: Adobe.com

Om Noel Christensen

Noel er grundlægger og redaktør på MyDigitalPhotos.dk. Benytter Canon EOS 7D samt Panasonic Lumix DMC-G5.

6 comments

 1. Noel Christensen lad være med at skrive noget der ikke passer. Det er ikke gratis at downloade Adobe Photoshop Lightroom 3. Det koster 299 US Dollars, i danske kroner 1.705 kr. Får du penge for at narre folk ? Programmet koster altså næsten 2.000 kr. og er IKKE gratis.
  Peter

 2. Hej Peter,

  Hvis du læser teksten, så står der følgende:
  Adobe er ved at være så langt i udviklingen af Adobe Photoshop Lightroom 3, at der nu er kommet en “offentlig beta” til fri download, med andre ord kan du være blandt de første til at afprøve Lightroom 3, uden at du skal have én krone op af lommen.

  Jeg kan derfor på ingen måde forstå din kommentar, da det står meget klart for mig hvad der er tale om – nemlig en public beta. (En offentlig prøveversion)

  Skulle du have andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på noel@mydigitalphotos.dk

  Med venlig hilsen,

  Noel Christense
  MyDigitalPhotos.dk

 3. Jens Johan Dahlkild

  Hej NC!

  Du er ikke klar i mælet!

  Din måde at formulere dig på skaber mere forvirring end klarhed. Ud fra dette synspunkt har Peter Schmidt RET. Der må være nogle begrænsninger f.eks. tidsmæssigt, du hopper let over!

  Jens Johan

 4. Hej Jens Johan,

  Jeg synes det er ærgeligt det misforstås, for jeg mener ikke umiddelbart det bør kunne misforstås, ellers havde jeg naturligvis ikke skrevet det 🙂

  Nyheden er skrevet d. 25 Oktober hvor du kunne downloade en “offentlig beta” forud for den endelige version, nøjagtig som jeg skriver.

  Der er med andre ord tale om en gammel nyhed, og det er derfor lidt ude af mine hænder at Adobe har valgt at lukke for denne beta – men det er altså helt normalt, da de bruger beta-versionerne til bl.a. at indsamle oplysninger om evt. fejl og mangler i applikationen.

  Jeg har, da jeg skrev nyheden, ikke haft mulighed for på nogen måde at vide hvor længe Adobe ville lade denne public beta kører, hvorfor jeg ikke har skrevet eller kommunikeret at den udløber på den og den dato. Så at sige jeg “hopper let over” dette, synes jeg ikke er helt fair – for hvordan skal man kunne videregive information der ikke er tilgængelig? Skulle man være i tvivl om hvad en “public beta” er, kunne man spørge, evt. ved at kommentere indlægget, eller google dette.

  Jeg vil gerne understrege at jeg ikke har den fjerneste interesse i at “vildlede”, hvorfor jeg også tager den kritik i kommer med personligt, og ikke helt synes det er fair.

  Skulle der være yderligere, er du velkommen til at kontakte mig direkte på noel@mydigitalphotos.dk
  Med venlig hilsen,

  Noel Christensen
  MyDigitalPhotos.dk

 5. Alle, med en internetforbindelse, kan i øvrigt hente en gratis prøveversion af Adobe Photoshop Lightroom 3, fra Adobe.com

  Direkte link:
  https://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop_lightroom&loc=da_dk

  Jeg skal gøre opmærksom på at dette er en prøveversion, som dog er fuld ud funktionel indtil den udløber. Du finder yderligere information i dokumentationen fra Adobe.

  🙂

  Med venlig hilsen,

  Noel Christensen
  MyDigitalPhotos.dk

 6. Hej Noel

  Jeg opfatter ikke din info som vildledende, hvis man er så naiv, at tro Adobe forærer noget væk, så ved man ikke meget om hvordan software firmaer arbejder.

  Men vil man misforstå eller bare kværulere, så kan man altid finde et eller andet, som udgangspunkt er det vel eget ansvar at læse betingelserne for at prøve software?

  Selvfølgelig, hvis det var en tilbundsgående test og anmeldelse af LR, ja så ville jeg også sige du slap for nemt, men jeg kan kun se at du vidergiver et tip om at afprøve et stykke software, ikke andet.

  Bliv bare ved med det, vi andre skal nok sætte os ind i betingelserne og ikke skælde ud på budbringeren:)

  Hilsen
  Ole

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Required fields are marked *

*

Følg os - og vær' opdateret!

Få seneste nyt fra MyDigitalPhotos.dk direkte i din mailbox